GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una pel·licula sobre els abusos sexuals a l'Església, estrena destacada als cinemes

Des d'avui i fins diumenge dia 21, les Matinals de Setmana Santa d'Ocine Les Gavarres ofereixen l'oportunitat de veure les millors pel·lícules a les 12 del migdia i a preu reduït
Avui mateix, dimecres 17 d'abril a les 12.00 del migdia, arrenquen les 'Matinals de cine' de Setmana Santa a Ocine Les Gavarres. Des d'avui i fins diumenge podreu veure les millors pel·lícules de la cartellera cada dia al migdia i a preu reduït. La iniciativa, que es repeteix també per Nadal, compta amb força públic, ja que és perfecta per aquests dies de vacances escolars i de més temps lliure per dedicar a l'oci familiar.

 

A més de bona part de les pel·lícules que hi ha actualment en cartell i que podeu consultar a la pàgina web d'Ocine, a partir de divendres, se sumen a la cartellera noves estrenes, algunes de les quals també podreu gaudir en sessió matinal. Repassem les novetats d'aquest divendres 19 d'abril.

1 'Gracias a Dios'

Drama francès dirigit pel mestre François Ozon i que tracta el tema dels abusos sexuals a menors a l’Església. El protagonista viu a Lyon amb la seva esposa i fills. Casualment s’assabenta que el sacerdot que va abusar d’ell quan era boy scout segueix treballant amb nens. Indignat i dolgut es llença a un combat amb dues altres víctimes per alliberar-se del seu patiment a través de la paraula i d’explicar el calvari que va passar quan era petit. La pel·lícula mostra les diferents formes d’afrontar un drama d’aquestes carácterístiques i reflexiona sobre les víctimes, els abusadors i l’entorn.  La repercussió i conseqüències dels testimonis dels protagonistes no deixaran a ningú indemne. Cinema necessari de denúncia.

2 'La Llorona'

La Llorona és una aparició aterridora. És un ésser atrapat entre el Cel i l'Infern i que té l'origen en una mare que va mater els seus fills en un atac de gelosia i que després es va llençar al riu després d'ells, mentre s'ofegava de dolor. Ara les seves llàgrimes són eternes i a qui les sent, la mort se li apropa. Una mare i els seus dos fills, dècades després, aviat començaran a sentir uns plors a la llunyania... Terror, ensurts i crits, com és habitual en aquest tipus de produccions només aptes pels fans del gènere.

3 'La espía roja'

Judi Dench continua al peu del canó amb 85 anys i encapçala el repartiment d'aquesta pel·lícula anglesa dirigida pel debutant Trevor Nuun. Dench es posa a la pell de Joan Stanley, una encantadora àvia que mai ha despertat cap sospita fins que un matí, agents de l'MI5 truquen a la seva porta i la detenen com a sospitosa d'espionatge amb el KGB. L'interrogatori que li fan ens porta als anys 30, quan va haver d'escollir entre trair el seu país o salvar el món d'una catástrofe nuclear.

4 'Bikes'

Hem vist cotxes, avions, trens i ara arriba el torn de les bicicletes. Totes elles viuen a Spokesville un lloc descontaminat i net on només hi viuen bicicletes. Fins que arriba a la ciutat un motor d'explosió a benzina. Això farà que la comunitat ciclista s'organitzi per tal de protegir el medi ambient. Animació espanyola amb missatge ecologista pels més petits i que també podreu veure en versió catalana.