Elsa, Anna, Kristoff i Sven de Frozen II

S'estrena la segona part de 'Frozen' un dels èxits de Disney més important del últims anys

Ocine Les Gavarres acull aquesta setmana una nova edició de l' Òpera&Ballet i un documental de la banda 'Depeche Mode'.

Penúltima setmana de novembre, els aficionats al cinema incorporen a la seva llista de pel·lícules pendents nous títols, alguns dels quals amb possibilitats de fer un bon paper, en el cas d'aquest divendres, als Premis Goya 2020.

Repassem seguidament les estrenes que arribaran a OCINE aquest divendres 22 de novembre sense oblidar l'Opera&Ballet, que aquest dijous dia 21 a partir de les 20.15 h porta a Ocine Les Gavarres 'Il Trovatore', enregistrada el 29 de juny de 2019 des de l'Arena di Verona i la projecció d'un documental sobre Depeche Mode, també aquest dijous a les 20.30 h.

  

Es tracta d'Spirits in the forest, pel·lícula dirigida pel conegut Anton Corbijn (fotògraf, i director de vídeos musicals, entre ells el 'Personal Jesus' de Depeche Mode). El documental segueix la banda durant un any de gira, a més d'analitzar la seva música i els seus espectacles, fusionant-ho amb experiències i relats dels seguidors de la banda al llarg de més de 30 anys de carrera musical. Un nou exemple que el documental musical està de moda i que és un gènere que el cinema està recuperant com a experiència complementària a la música dels seus ídols.


Comentaris