'Mujercitas' i 'Espías con disfraz' arriben aquest dimecres de Nadal als cinemes tarragonins

Les estrenes s'avancen al dia de Nadal. Durant totes les festes nadalenques, Ocine Les Gavarres ofereix sessions matinals a les 12 del migdia

Aquest dimecres, dia de Nadal, arriben les estrenes cinematogràfiques de la setmana a les sales de Tarragona. Repassem tot seguit les estrenes que podreu veure - també en sessió matinal durant totes les festes nadalenques a Ocine Les Gavarres- a partir d'avui.

Estrenes de la setmana

1 'Espías con disfraz'

Lance Sterling és un agent secret infal·lible, elegant i que aconsegueix els seus perillosos objectius amb gràcia, enginy i molta classe. Walter Beckett és jove treballador d'un departament d'investigació i tecnologia que dissenya camuflatges de tota mena, alguns gairebé màgics. Quan experimenta amb Sterling amb un nou invent, el converteix amb un colom, vestit de camuflatge perfecte per a les missions més perilloses.

Tots dos han de salvar el món de terribles enemics en una història divertida, molt ben produïda i amb una gràfica impressionant. La història ens arriba de la mà de BlueSky, estudi responsable d'èxits com Ice Age o Rio. A la versió original podreu escoltar les veus de Tom Holland i Will Smith en els papers protagonistes

2 'Mujercitas'

El clàssic de Louisa May Alcott publicat el 1868 i que ja s'ha adaptat al cinema en anteriors ocasions, torna a la pantalla gran amb un repartiment de luxe que inclou Saoirse Ronan, Emma Watson, Laura Dern, Timothée Chalamet o Meryl Streep. De fet, són pels Oscars 2020 i tot en algunes categories principals pel fet que mescla bones interpretacions, literatura i l'empoderament femení passat pel filtre del cinema d'època. Quatre germanes adolescents descobreixen els primers elements de la vida adulta durant unes vacances per Massachussets i amb uns Estats Units en plena Guerra Civil.

3 'The Wonderland'

Nova aposta pel cinema manga amb una història protagonitzada per una noia que visita la botiga d'antiguitats de la seva tieta i aviat entra en un món paral·lel que li fa replantejar la seva existència i la mateixa deriva de la humanitat. Imaginació i emoció s'ajunten en una història poc realista però amb elements simbòlics i moltes aventures que agradarà als aficionats al manga de gènere.

4 'La verdad'

Hirokazu Koreeda és un director japonès que es va donar a conèixer al món amb la senzilla i magnífica 'Un asunto de familia', guanyadora de la Palma d'Or a Cannes. Ara es vesteix de llarg acompanyat de la gran Catherine Deneuve en el paper d'una estrella de cinema francès que publica les seves memòries, fet que comporta una sèrie de malentesos i confusió entorn el que realment li ha passat a la seva vida. La seva filla (Juliette Binoche) recordarà temps passats i tot plegat servirà per aclarir conflictes, ressuscitar vells problemes i intentar curar un ressentiment que mai s'ha esvaït.

5 'Cats'

Adaptació cinematogràfica del famós musical de Broadway inspirat en l'obra d'Andrew Lloyd Webber segons un recull de poemes de T. S. Eliot. Dirigeix Tom Hopper ('La chica danesa' o 'Los miserables' i és la carta de presentació de Taylor Swift acompanyada d'Ian McKellen, Jennifer Hudson, Jason Derulo o Judi Dench. La crítica no ha sigut gaire benevolent amb aquesta pel·lícula que tot i l'esforç artístic de l'equip argumentalment és molt fluixeta i tècnicament tampoc llueix de firna especial. Ara bé, els amants dels musicals, la gaudiran de valent.