Spider-Man es passeja per Europa en la seva nova i espectacular aventura al cinema

Ja són a la venda les entrades anticipades per la nova gran estrena de Disney: 'El rey león'.

La calor colla com correspon que passi en ple juliol. I amb aquestes temperatures tan elevades, un dels millors plans per fer durant aquestes tardes d'estiu és anar fins a Ocine Les Gavarres i escollir una de la vintena de pel·lícules que hi podreu veure.

Per tots els gustos, per tots els públics i amb un denominador comú: bon cinema al multi sales més potent i equipat de Tarragona. Recordeu que teniu entrades anticipades ja disponibles per les pel·lícules importants d'aquest estiu com 'El Rey Leon' o 'Mascotas 2'. També arriba, dimarts vinent dia 9, a partir de les 17:45h de la tarda, una nova Sessió Nadó amb la projecció d'una magnífica pel·lícula d'animació que està agradant moltíssim: 'Toy Story 4'.

 

Comencem el repàs a les tres novetats que a partir d'aquest divendres dia 5 de juliol podeu gaudir als cinemes:

Estrenes de la setmana

1 'Spider-Man: Lejos de casa'

Un dels actors que més s'ha fet seu el paper d'Spider-Man, Tom Holland, ha madurat una mica i amb ell el personatge d'home aranya que va ressorgir de les seves cendres amb 'Spider-Man: Homecoming' 'i que ara tanca la Fase 3 de l'univers Marvel amb la nova entrega 'Lejos de casa'.

La coprotagonista de la pel·lícula és Zendaya, l'adolescent amiga d'Spiderman que en aquesta nova entrega juga un paper més rellevant en tota la trama. L'acció transcorre per diferents punts d'Europa, on Peter Parker i els seus amics van de vacances. El viatge però es veurà constantment interromput perquè Spider-Man haurà de salvar el món. Els Alps Suïssos, Berlín o Itàlia són algunes de les localitzacions d'aquesta nova aventura de Marvel. Hi veurem també Nick Furia (Samuel L. Jackson) i Mysterio (Jake Gyllenhaal).

2 'Yesterday'

Comèdia estiuenca amb una premissa molt suggerent: Us imagineu un món que hagués oblidat completament The Beatles? Danny Boyle (amb pel·lícules tan diferents com 'Tumba abierta' 'Trainspotting', 'Slumdog Millionaire' o 'Steve Jobs') ho fa acompanyat del mític Richard Curtis i ens explica com un cantant aficionat es converteix en l'única persona que recorda les cançons dels Beatles. Interpretar aquestes cançons el convertirà en una estrella mediàtica però el preu personal i emocional que pagarà per aconseguir-ho serà molt gran. Els protagonistes són el desconegut aquí Himesh Patel i Lily James i hi apareix també Ed Sheeran (sí, el cantant).

3 'Elcano y Magallanes, la primera vuelta al mundo'

Que els més petits de la casa es distreguin al mateix temps que aprenen és la combinació perfecta. Amb aquesta pel·lícula de ficció es familiaritzaran amb la primera volta a la terra, que va començar amb cinc embarcacions que van sortir del port de Sevilla l'any 1519. El director de la història, Ángel Alonso, ha dit que no es tracta d'una biografia sobre Elcano i Magallanes ni s'ajusta als fets reals que van passar. Tot i això, sí que és una aproximació atractiva i que manté l'esperit del que va suposar aquella aventura que pot familiaritzar els espectadors amb la història real.