'Estafadoras de Wall Street' i 'The Farewell' estrenes destacades d'aquest divendres al cinema

Una de les pel·lícules que també es podrà veure a partir d'aquest divendres a la cartellera és la francesa 'Pequeñas mentiras para estar juntos'

Donem una ullada a les estrenes que arriben a la cartellera tarragonina aquest divendres 8 de novembre.

A més de les novetats també continua el cicle CINC de cinema en català amb 'Mascotes 2', una divertida i estimulant proposta d'animació per a tota la família que podreu veure el dissabte dia 9 de novembre a partir de les 16.15 i a només 4,20 € l'entrada.

  

Una de les pel·lícules que també es podrà veure a partir d'aquest divendres a la cartellera, tot i que ja es va estrenar en primícia a Tarragona durant la Festa del Cinema és la francesa 'Pequeñas mentiras para estar juntos', segona part de 'Pequeñas mentiras sin importancia'.

 

A més d'això, destaquem també que ja estan a la venda les entrades per a la nova entrega de la Saga Star Wars. Es tracta de 'El ascenso de Skywalker' que arribarà a les sales d'Ocine el dijous dia 19 de desembre en ATMOS, 3D, Versió Original Subtitulada i en català. Podeu escollir l'opció que més us encaixi i ser els primers a gaudir d'aquest esdeveniment planetari.

Estrenes de la setmana

2 'Detectiu Conan: El puny de safir blau'

Nova entrega d'aquesta sèrie de detectius japonesa que podríem emmarcar dins el manga i que neix d'un còmic del qual ja se n'han editat més de 90 volums. La història gira al voltant d'en Shinichi Kudo, un detectiu adolescent a qui li fan prendre un verí que l'encongeix i el converteix en un nen de set anys. La sèrie de televisió consta de més de 955 episodis i de 23 pel·lícules i gairebé tot el material està doblat al català. Podreu veure aquesta nova pel·lícula només aquest cap de setmana a Ocine Les Gavarres.

3 'The Farewell'

Premi del públic a Sundance, una de les sorpreses de la temporada. Lulu Wang dirigeix aquesta emotiva història familiar que gira entorn una mentida piadosa que una família xinesa manté vers la matriarca, a la qual queden poques setmanes de vida. La protagonista, Billi (la rapera Awkwafina) es debat entre la necessitat que sent de dir la veritat a la seva àvia i no enganyar-la o la c onveniència de fer-ho. Una falsa boda servirà d'excusa per reunir de nou tota la família i serà llavors quan podrà redescobrir el país que va deixar la jove quan era una nena i d'entendre la complexitat i les diferents maneres de viure la vida que existeixen. Comèdia, drama i molta humanitat en una de les pel·lícules 'indie' de l'any.

4 'Estafadoras de Wall Street'

Jennifer López no ha de demostrar res a aquestes alçades de la pel·lícula. No obstant això, segueix intentant aconseguir aquell paper a Hollywood que li doni el prestigi i la credibilitat que interpretativament no té, malgrat anar sobrada d'èxit, fama i diners. Amb aquesta història, sembla que podria sonar la flauta i aconseguir alguna nominació als Globus d'Or o als Oscar (diuen els més optimistes). Es posa a la pell Ramona, cara visible d'un grup de strippers (López, Constance Wu, Lili Reinhart, Cardi B) que s'uneix per estafar els seus clients, rics magnats de Wall Street just quan salta la crisi de l'any 2008. Una periodista del New York Magazine comença a investigar i veuran com el seu negoci paral·lel al del pole dance es veu amenaçat i en risc d'acabar.

5 'Ventajas de viajar en tren'

La versemblança està sobrevalorada. Amb aquesta premissa es presenta una altra de les històries que van deixar un bon gust de boca al darrer Festival de Cinema de Sitges, una .esbojarrada pel·lícula dirigida per Aritz Moreno i protagonitzada per Ernesto Alterio, Luís Tosar, Quim Gutiérrez, Pilar Castro, Belén Cuesta o Macarena García. Frenètica, incòmoda, amb múltiples capes i amb ganes que es parli d'ella, aquesta adaptació d'una novel·la inadaptable creua unes quantes històries explicades per una psiquiatra expert en trastorns de personalitat durant un viatge en tren. Cal deixar-se portar per la història i sense prejudicis per una de les genialitats més bèsties de la temporada.