GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Marvel i el gran Clint Eastwood, estrelles de la cartellera de cinema d'aquesta setmana

L'univers Marvel és una font inesgotable de grans superproduccions. Ara arriben les aventures de 'Capitana Marvel' i el mes vinent la quarta i esperadíssima entrega de Vengadores.

Donem una ullada tot seguit a les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres 8 de març. A banda de les novetats que podreu veure a Ocine Les Gavarres a partir d'aquest divendres, també segueixen les sessions del Cicle CINC de cinema en català, cada dissabte a la tarda a partir de les 16.15 i amb les entrades a només 4,20 €, tant per petits com per grans.

 

Aquestes són les novetats que s'afegeixen a la cartellera:

  

'Capitana Marvel'

 

 

  

Una de les que faltava a l'univers Marvel era la Capitana Marvel amb qui Brie Larson es llença al cinema més comercial i hi posa cara. La història explica com Carol Danvers, es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l'univers quan la Terra es veu atrapada enmig d'una guerra galàctica entre dues races d'aliens. No s'escatimen recursos per sorprendre l'espectador d'aquest tipus de pel·lícules i al costat de Larson hi trobem intèrprets de la talla de Samuel L. Jackson o Jude Law que han vist en aquest tipus de productes comercials però d'alta qualitat tècnica una bona manera de fer créixer els seus comptes corrents i mantenir-se a primera fila del Hollywood que més crispetes ajuda a vendre.

 

'70 Binladens'

 

 

 

Thriller espanyol dirigit per Koldo Serra ('Gernika', 'Perros Muertos', 'Bosque de Sombras') i protagonitzat per Emma Suárez, Hugo Silva, Nathalie Poza i Bárbara Goenaga. La protagonista necessita 35.000 euros (coneguts col·loquialment com a 70 binladens, és a dir, 70 bitllets de 500 euros que s'anomenen també així perquè ja s'han deixat de produir com a mesura per lluitar contra el frau i el finançament d'activitats il·lícites). La protagonista necessita aquests diners durant les pròximes 24 hores i l'atracament al banc on està a punt de tancar l'operació de préstec la posarà enmig d'una trama contrarellotge per sortir d'allà amb els diners, costi el que costi.

 

'La mujer de la montaña'

 

'La mujer de la montaña' | Cedida

 

Pel·lícula islandesa a mig camí entre l'acció, el drama, la comèdia i el thriller que s'ha convertit en una de les sensacions de l'any dins el cinema europeu. Ens explica la història de Halla, una professora de cant que declara la guerra a la indústria local de l'alumini, que està contaminant el seu país. L'aferrissada defensa del medi ambient que vol fer es veu qüestionada per una carta que dóna llum verda als tràmits d'adopció d'una nena, que fa temps que està buscant.

  

'Mula'

 

 

  

Nova pel·lícula dirigida i protagonitzada per Clint Eastwood. Això ja és sinònim de solidesa i de què serà una bona pel·lícula; potser no excel·lent però bona, segur. Eastwood es posa a la pell d'Earl Stone, un home d'uns 80 anys sol i arruïnat que s'enfronta a l'execució hipotecària del seu negoci i al que ofereixen un treball en el qual només ha de conduir. Aviat descobreix que ha de fer de correu d'un càrtel de droga mexicà. Ho fa tan bé que prospera en el negoci al mateix temps que la DEA li comença a seguir la pista. Errors del passat i un present al límit en tots els sentits pot provocar que o la policia o els narcos l'acabin atrapant. Mescla de drama i thriller amb segell d'autor.

  

'Corgi, las mascotas de la reina'

 

 

 

Animació belga amb un gos, Rex, com a protagonista. Ha arribat a Buckingham Palace i és el preferit de la reina la qual cosa el fa comportar-se de forma arrogant. Després de provocar un accident diplomàtic es veurà obligat a viure com un vagabund pels carrers de Londres. Això el farà adonar-se dels seus errors i millorar la seva actitud vital davant els perills amb què es trobarà.

 

Aquí podreu consultar les sessions disponibles i comprar, com sempre, les vostres entrades en línia, al mateix preu que a taquilla o, en cas que disposeu de la Targeta Ocine Fidelity Plus, amb els mateixos descomptes.