Anne Hathaway irreconocible en 'Las brujas de Roald Dahl)

Les matinals de cine d'Ocine Les Gavarres s'amplien als dissabtes amb una cartellera molt potent

Primer cap de setmana d'èxit de les sessions matinals a Ocine Les Gavarres. Aquest cap de setmana s'amplien també als dissabtes i amb una cartellera de novetats realment potents

Actualització 29/10/2020 - 14:00

D'acord a les noves restriccions imposades pel Govern català a causa de la pandèmia de coronavirus, els cinemes romandran tancats a partir del 30 d'octubre. 

Notícia original:

Una setmana més, el cinema presenta les seves novetats que podreu veure a partir d'aquest divendres dia 30 d'octubre. 

El cap de setmana passat, en un admirable gest de resistència i optimisme malgrat la situació complicada que estem vivint, Ocine Les Gavarres va apostar per recuperar les sessions matinals dels diumenges. La iniciativa ja va ser pionera quan es va fer per primera vegada fa uns anys i ara, en plena pandèmia i en un exercici necessari d'optimisme, esforç i amor pel cinema, les han tornat a programar.

El resultat ha estat força positiu i desenes de persones han pogut gaudir del cinema al migdia i comprovar que el cinema és un lloc totalment segur i que es totalment factible passar una bona estona d'oci i entreteniment en família, en parella o amb amics.

Com que la resposta del públic ha estat positiva i si no hi ha sorpreses d'última hora ni confinaments de cap de setmana, des d'Ocine es vol ampliar les sessions matinals a partir d'aquest dissabte 31 d'octubre. La majoria de pel·lícules de la cartellera es podran veure també els dissabtes pels volts de les 12.00 del migdia. Podeu consultar aquí la cartellera i els horaris de cada sessió. A més, dissabte a la tarda, arriba una nova sessió del cicle CINC en català amb Frozen II a partir de les 16:15 i a preu reduït.

Aquestes són les pel·lícules que podreu veure a partir de divendres a Ocine:

Emma

Anya Taylor Joy a Emma
Emma | Cedida

Adaptar un clàssic de la literatura no sempre és fàcil. Si es tracta de Jane Austen, si ja es va adaptar fa més de vint anys amb Gwyneth Paltrow i si la pel·lícula arriba un temps després de l'huracà 'Mujercitas' de Greta Gerwig, la cosa es complica encara més.

Malgrat aquests condicionants, sembla que els amants del gènere i de la literatura romàntica clàssica sortiran prou contents de la sala.

El mèrit principal és de l'actriu protagonista, Anya Taylor-Joy, que fa seu el paper de la jove, bella, rica i intel·ligent noia que juga amb els seus veïns per dinamitzar sentimentalment l'avorrida vida del seu poble.

La huella de la pantera

Mónica Naranjo durant un concert
La huella de la pantera | Cedida

Mónica Naranjo és una de les artistes espanyoles més influents i reconegudes. Amb gairebé 30 anys de carrera musical a l'esquena i amb una veu i una força prodigioses es llença ara a l'aventura del documental cinematogràfic amb 'La huella de la pantera', un testimoni audiovisual de la seva última gira 'Renaissance'. 

El documental, dirigit per Miguel Pedro Bosch Valero, recull desenes de testimonis de persones molt properes a l'artista i de la mateixa Naranjo i serveix per explicar les curiositats, anècdotes i filosofia artística de Mónica Naranjo.

El que passa darrere l'escenari i els millors moments artístics de la catalana en un documental de dues hores de durada que podeu veure demà dijous i divendres dia 30 d'octubre.

Las brujas (de Roald Dahl)

Anne Hathaway irreconocible en 'Las brujas de Roald Dahl)
Las brujas de Roald Dahl | Cedida

Remake de la pel·lícula 'La maldición de las brujas', un dels clàssics dels noranta, en què la Gran Bruixa, líder de totes les bruixes del món, està planejant acabar amb tots els nens del món després de convertir-los en ratolins.

Ann Hathaway, Octavia Spencer i Stanley Tucci són els protagonistes d'aquesta història on els efectes especials i el maquillatge donen molt de si. Dirigeix Robert Zemeckis que també n'ha escrit un guió excessiu i més còmic que terrorífic i apte també per a nens de mitjana edat.

Jóvenes y brujas

Imatge de la pel·lícula 'Jóvenes y brujas'
Jóvenes y brujas | Cedida

Les bruixes són les clares protagonistes de la setmana i combinar les de Roald Dahl amb aquestes - adolescents - pot ser una proposta perfecta per a una sessió doble.

Estem davant un altre remake, en aquest cas promogut per Blumhouse ('Déjame Salir', 'La caza' o 'Nosotros') que se centra en quatre amigues d'institut que comencen a experimentar amb la bruixeria. El que primer són poders útils pel dia a dia acaba desencadenant un poder perillós que una d'elles voldrà només per ella. Mescla de cinema adolescent, bruixes, misteri, una mica d'humor...

Ho té tot per captar l'atenció del públic adolescent.

Sentimental

Javier Cámara i Cesc Gay durant el rodatge de 'Sentimental'
Sentimental | Cedida

Cesc Gay és un molt bon director capaç d'emocionar-te i de fer-te riure en qüestió de minuts. 'Truman', 'Una pistola en cada mano', 'Ficció' o 'En la ciudad' són històries que ell ha dirigit i que podeu recuperar si no les heu vist. Ara ens porta al cinema una 'comèdia orgàsmica' en paraules del mateix director protagonitzada per Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan i Griselda Siciliani. 

Dues parelles, una amb més de quinze anys de relació i que ha perdut la passió completament i l'altra, jove i gaudint de la vida en parella i del sexe sense limitacions... són veïns, uns dalt els altres baix. 

Quan tots quatre sopen junts i comencen a desvetllar la realitat de les seves relacions, una proposta boja apareix sobre la taula. ¿Serà la catarsi que uns necessiten o la crisi que els altres encara no han viscut? 


Comentaris