Andra Day en una escena de 'Los Estados Unidos contra Billie Holiday'

Les estrenes de cinema de Setmana Santa (amb matinals cada dia)

'Los Estados Unidos contra Billie Holiday' encapçala les estrenes d'aquesta Setmana Santa a Ocine Tarragona

Comença la Setmana Santa i ho fa també amb estrenes cinematogràfiques que arriben avui dimecres a Ocine Les Gavarres. Tant avui com els dies  2,3,4 i 5 d'abril, Ocine té programades sessions matinals a les 12 del migdia per tal que pogueu aprofitar aquests dies festius per anar al cinema, també al migdia. 


Repassem tot seguit les pel·lícules que ens serviran per despedir el mes de març i donar la benvinguda a l'abril.


Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna


Nova entrega d'una de les franquícies més estimada i seguida de l'univers manga. Coincidint amb el vintè aniversari dels Pokemon, arriba als cinemes 'Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna', la que sembla que pot posar punt final a les aventures de Tai i Agumon.

Una sèrie de nens escollits arreu del món han de lluitar contra el que han descobert: quan es converteixen en adults, els seus Digimons deixen d'existir. Què passarà amb Tai i Agumon, ara que han passat els anys?


Els fans dels Pokemon – que es conten per milers a casa nostra- no se la poden pas perdre.Los Estados Unidos contra Billie Holiday


Pel·lícula dirigida i coescrita pel nominat a l'Oscar Lee Daniels (director de les notables 'Precious' i 'El mayordomo') ens retrata la mítica figura de Billie Holiday, una de les cantants de jazz més conegudes d'Amèrica.


Més enllà de les seves addiccions, temperament i desastroses relacions afectives, la pel·lícula vol destacar el símbol de la llibertat i contra la censura en què es va convertir Holiday en una època complicada per les persones negres a Amèrica.


Un bon biopic on destaca la interpretació de la fins ara cantant Andra Day que podria guanyar l'Oscar, si no competís contra Frances McDormand.Ruega por nosotros


Terror religiós més explícit que la notable 'Saint Maud', que vam poder veure fa uns mesos, però en la mateixa línia: una jove amb discapacitat auditiva rep la suposada visita de la Verge Maria i comença a curar els malalts.

Un periodista s'interessa pels fets i visita el poble de la jove. Aviat apareixeran signes del Diable darrere de cada miracle. Produeix un mestre del gènere, Sam Raimi, i ofereix el que promet: un clima terrorífic, ensurts i molta suggestió.