La pel·lícula d'animació familiar més divertida de l'estiu arriba a Ocine Tarragona

El cinema és ja una de les opcions d'oci més segures i adequades per aquest estiu atípic. Tres estrenes i una reestrena imprescindible, protagonistes d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres

Novetats interessantíssimes a la cartellera de cinema de Tarragona que encara un mes de juliol amb la mirada posada als espectadors i amb una selecció de les millors novetats combinada amb una reestrena d'aquells clàssics que sempre ve de gust tornar a veure (o descobrir) a la pantalla gran.

Si la setmana passada, Ocine Les Gavarres ens portava l'entranyable i emocionant 'Cinema Paradiso', enguany l'aposta és més majestuosa i potent i arriba de la mà d'un els millors directors de cinema de tots els temps, Francis Ford Coppola.

De fet, aquesta versió, la que el mateixdirector ha dit que és la perfecta (la de 2002, que afegia una hora de metratge a l'original, era massa llarga) no va arribar mai als cinemes espanyols així que estem davant d'una estrena històrica.

Es tracta d'una de les millors pel·lícules bèl·liques de la història del cinema, restaurada i que es pot veure en 4k i amb un dels millors elencs interpretatius (masculins) mai vistos: Marlon Brando, Harrison Ford, Martin Sheen, Robert Duvall o Dennis Hopper.

No us la perdeu perquè segurament sigui l'única oportunitat de veure-la al cinema.

També arriba al cinema aquest pròxim divendres 3 de juliol:

'La lista de los deseos'

Molta atenció a aquesta història perquè fa molt bona pinta per molt motius. Es tracta d'una història de superació, somnis per realitzar i ganes de viure protagonitzada per tres amigues unides per una malaltia: el càncer.

Però no estem parlant d'una història trista, ni crepuscular, sinó tot el contrari, un viatge per realitzar tot allò que ha quedat per fer a la vida, amb humor, alegria i molta serenitat.

Tres excel·lents actrius al capdavant: María León, Silvia Alonso i Victoria Abril (falten més projectes per ella com aquest, a Espanya) i un director, Álvaro Diaz Lorenzo que ja té llum verda a fer el remake de la pel·lícula al Hollywood (actualment el projecte està reunint finançament) i que apunta altíssim: per la versió americana que ha posat per condició dirigir ell mateix vol a Natalie Portman, Scarlett Johansson i Susan Sarandon.

'Zapatos rojos y los siete trolls'

Estem davant la primera estrena familiar d'animació post pandèmia (més de 200 sales a tot l'Estat) i només per això ja val la pena apostar-hi i portar a la canalla al cinema perquè gaudeixin d'una bona pel·lícula amb un bon pot de crispetes a davant.

Tot i així aquest història té altres elements molt destacables: està ideada pels creadors de 'Frozen' i 'Big Hero 6', compta amb un pressupost de més de 20 milions de dòlars i és divertida, entretinguda i amb valors molt positius pels més petits. 

Es tracta d'una comèdia protagonitzada per 'Sabates vermelles', una jove extraordinària però que no encaixa en els estereotips de bellesa de les princeses dels comptes de fades.

I si els trolls fossin set valents cavallers, víctimes d'un encantament... I si la bellesa externa fos una il·lusió sense importància?

Tot això forma part d'aquesta història que també podeu veure en català.

La cinta de Álex

L'última de les novetats d'aquesta setmana és aquesta història dirigida per Irene Zoe Alameda i protagonitzada per Aitana Sánchez-Gijón, Fernando Gil i Rocío Yanguas.

Ens explica la història del retrobament d'una jove adolescent amb el seu pare, que acaba de sortir de la presó falsament acusat de terrorisme. En un viatge comercial a l'Índia, ell es retrobarà amb una vella amiga i tots tres es veuran immersos en una trama terrorista que servirà per enfortir els seus vincles i per aclarir els problemes del passat.

Tot i que la història no acaba de trobar el seu to, té seqüències molt memorables i les interpretacions són també molt notables. Un drama d'aventures, essencialment.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia a través de la web d'Ocine.

És una de les mesures de seguretat i prevenció de la covid que han implantat els cinemes, així com la possibilitat de fer la comanda de crispetes i snacks online, amb recollida especial a taulell, una total desinfecció i neteja de les sales diàriament i després de cada passi i totes les mesures d'higiene, distància de seguretat i comoditat que estan en marxa per fer de la vostra experiència cinematogràfica, la més segura.

Ens veiem al cinema!

"Tornen les estrenes a Ocine Les Gavarres per només 4,5 euros cada entrada" "Per fi torna el cinema a Tarragona: entrades molt econòmiques a Ocine Les Gavarres"