Imatge de museu amb obres de Paul Gauguin

Un espectacular documental arriba aquest dilluns i dimarts a Ocine Les Gavarres

El cicle Temporada de Arte presenta a Tarragona un espectacular documental sobre un dels pintors més reputats del món: Paul Gauguin

El cicle 'Temporada de Arte' torna a passar per Tarragona, concretament per les sales d'Ocine Les Gavarres. Es tracta d'un cicle mensual d'espectaculars documentals que ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà l'obra, trajectòria i vida d'una sèrie d'artistes de diverses disciplines que han passat a la història.

Ja durant l'any passat, Ocine Les Gavarres va apostar per aquest cicle que va permetre que els espectadors tarragonins poguessin veure en pantalla gran i en alta resolució (4k) una sèrie de pel·lícules sobre Van Gogh, Degas, Monet, Caravaggio, Picasso i Bernini entre molts d'altres.

Es tracta de documentals d'altíssim nivell, amb un guió impecable, didàctic i amb imatges inèdites i detalls de les obres més destacades de la història de la humanitat que fins ara han passat desapercebuts pel gran públic.

'Gauguin en Tahití' arriba a Tarragona aquest mes de febrer

El cicle ha tornat enguany i aquest dilluns 17 i dimarts 18 a les vuit del vespre ens porta un documental titulat 'Gauguin en Tahití. Paraíso perdido'.

L'obra, d'una hora i mitja de durada recrea el viatge que el pintor Paul Gauguin va realitzar des de França fins a Tahití, a la Polinèsia Francesa.

Tenia 43 anys i aquest destí va suposar una revolució mental, espiritual i artística pel pintor que va produir allà bona part de la seva obra, intenta captar i reflectir la bellesa de la natura salvatge i d'una part del món completament oposada al món occidental.

L'obra compta amb imatges en alta definició de les obres de Gauguin exposades en museus de Nova York, Chicago o Boston i explica curiositats i detalls poc coneguts del que va suposar aquest viatge pel pintor.

Documentals, òpera i versió original, àmplia oferta a Ocine Les Gavarres

Amb aquest cicle de documentals, que portarà també a Tarragona durant els pròxims mesos, pel·lícules sobre Frida Kahlo, Leonardo Da Vinci o Lucian Freud, Ocine Les Gavarres segueix apostant per marcar la diferència de la qualitat.

A més de les millors estrenes cada setmana, també s'hi poden veure productes més específics i per a un públic determinat com és aquest 'Temporada del arte',el cicle 'Òpera&Ballet' o les millors pel·lícules en versió original.


Comentaris