Ejército de los muertos cartel promocional con los actores principales

'Ejército de los muertos', la pel·lícula de Netflix que s'estrena divendres (només) als cinemes

Set noves pel·lícules arriben a Ocine Tarragona aquest divendres. Una d'elles, de Netflix, s'estrena primer als cinemes abans d'arribar a la plataforma, una tendència que es va consolidant.

La cartellera d'Ocine Les Gavarres té en aquests moments una vintena d'estrenes a les seves disset sales (ja estan totes reobertes) i aquest divendres 14 de maig se n'afegeixen set més.


Si els pronòstics es compleixen i tot continua endavant segons el previst, es preveu una primavera i un estiu esplendorós a escala cinematogràfica.

Entre les pel·lícules que van quedar sense data d'estrena a causa de la pandèmia i que ara per fi arribaran a les sales, les que ja hi havia programades i tota la producció que s'està reactivant amb la tornada a la normalitat, el panorama és interessantíssim i ple de bones pel·lícules pels mesos i anys vinents. A més, les plataformes estan veient que una bona fórmula d'encaix amb les sales de cinema és estrenar primer les pel·lícules a les sales de cinema i setmanes després passar-les a la plataforma.


Ara només cal que el públic que encara no ho ha fet, torni al cinema i que el que pensa que la televisió de casa és suficient per veure pel·lícules, triï aquella pel·lícula que li crida especialment l'atenció i la vagi a veure al cinema, amb la família, amb amics o en solitari, tant hi fa.

Comprovarà que l'experiència cinematogràfica, com al cinema, enlloc.


Aquestes són les novetats de la setmana:


Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido.


Pel·lícula d'animació per a tota la família amb una icònica protagonista del món de les joguines, Barbie, acompanyada de les seves germanes. Chelsea una d'elles es prepara per al dia més especial de l'any, el del seu aniversari, però... misteriosament ha desaparegut del mapa.

Barbie i la resta de germanes hauran de recuperar-lo en una aventura plena de sorpreses.


Pel·lícula blanca, familiar i ideal per a tots els públics, fins i tot pels espectadors més petits. Dura una horeta, a més, així que no se'ls farà gens pesada.Este cuerpo me sienta de muerte


Comèdia de terror produïda per Blumhouse i 100% marca de la casa. Què vol dir això? Humor escatològic i disparat pel broc gros, diàlegs irreverents, sang i fetge, terror adolescent i una trama que se'n riu d'ella mateixa, però que atrapa i acaba sent original i prou elaborada.

Les pel·lícules de 'Blumhouse' vindrien a suposar pel cinema d'avui dia, el que l'univers 'Scream' va suposar pels 90 del segle passat.


Aquí la trama és aparentment senzilla: Un assassí en sèrie intenta matar una de les joves menys populars del barri. Misteriosament no ho aconsegueix, però en canvi, els seus cossos s'intercanvien. Ella és en realitat l'assassí i ell, la víctima i si no reverteixen la situació en 24 hores, quedaran així per sempre.


Aquí sí, si mireu prèviament el tràiler i us convenç, aneu a veure-la perquè ofereix exactament el que s'espera d'ella.Hijos del sol


Pel·lícula iraniana que mescla el drama amb les històries humanes de superació i la denúncia de la realitat del treball infantil en aquesta història ambientada a Teheran.


Alí és un nen de dotze anys que ha de treballar per sobreviure fins que algú li proposa a ell i als seus amics matricular-se a una escola al soterrani de la qual hi ha un tresor.
Pel·lícula dura, sense concessions i amb alguns punts de realisme màgic que reforcen la premissa argumental i el missatge que vol transmetre el director, Majid Majidi.

Els nens protagonistes no són actors professionals i el realisme de les seves interpretacions rau en el fet que ells mateixos han viscut situacions similars a les de la pel·lícula.

Cinema necessari. Gens fàcil de veure, però necessari.Todas las lunas


Pel·lícula inaugural del Festival de Cinema Fanàstic FANT de Bilbao, es tracta d'un drama històric, amb tocs de terror sobrenatural i molta suggestió.


Ens narra la història d'una nena que és convertida en vampir i se centra en el seu dia a dia i en la duresa de viure en un entorn hostil i sense capacitat de morir.

La relació amb la seva mare i amb una sèrie de personatges que es va trobant articulen una faula potent ambientada en l'última guerra carlina i amb el segell del nou terror dramàtic basc, amb pel·lícules tan notables com 'Handía' o 'Akelarre'. Dirigeix Igor LegarretaEjército de los muertos


Els zombis tornen a estar de moda, si és que alguna vegada han deixat d'estar-hi.

Als de 'Península', la segona part de 'Train to Busan' s'hi afegeixen ara els d''Ejército de los muertos', pel·lícula dirigida per Zack Snyder i que ha dirigit amb una estima especial, perquè és la seqüela d''Amanecer de los muertos' que ja va dirigir ell mateix el 2004.


Protagonitza Dave Bautista (Drax a 'Guardianes de la Galaxia') que capitaneja a un grup de mercenaris que tenen 32 hores per inflitrar-se a Las Vegas, focus de la invasió zombi mundial i robar 200 milions de dòlars.


La pel·lícula no escatima en pressupost, acció, sang, trets i efectes especials. I ja està en marxa una sèrie de pel·lícules de temàtica similar emmarcades en un 'zombievers' (univers zombi) amb ganes de fer-se un lloc a l'imaginari col·lectiu de les noves generacions.

'Ejército de los muertos' és una pel·lícula de Netflix que primer s'estrena als cinemes, després a la plataforma. Un exemple més de que les plataformes segueixen apostant pel cinema com a canal d'exhibició preferent per a les seves pel·lícules més espectaculars.


Borrar el historial

Pel·lícula guanyadora de l'Os de Plata a la Berlinale i un dels èxits de taquilla a França des de principi d'any, la pel·lícula còmica (la desena que dirigeixen els mestres de la comèdia francesa Benoît Delépine i Gustave Kervern) uneix a tres veïns poc intel·ligents i als quals algú fa xantatge amb vídeos i contingut divers que podria veure's publicat a les seves xarxes socials.

Els tres personatges estan assessorats per un pirata informàtic que els ha de salvar de la vergonya pública i tots quatre emprenen una còmica guerra contra els gegants tecnològics.

Comèdia francesa, però d'autor.


El retorno del rey


El Señor de los Anillos és d'aquelles pel·lícules que han passat a la història per moltes coses però també per aconseguir mantenir el nivell en tots els sentits durant les tres parts del metratge.


La conclusió de la trilogia arriba aquest divendres a Ocine Tarragona. 'El retorno del rey', en 4K i magnífica en tots els aspectes, ens narra la batalla final pel control de l'Anell Únic, el que ha de salvar la Terra Mitjana o l'ha d'acabar destruint irremeiablement.

Espectacular i digna de veure's al cinema de nou, vint anys després de la seva estrena.Ens veiem al cinema!