Imatge de 'La Sra. Lowry e hijo' amb Timothy Spall ensenyant-li un quadre a Vanessa Redgrave

Noves estrenes (i d'alta qualitat) a Ocine Les Gavarres

Novetats interessantíssimes a Ocine Tarragona per aquest divendres. La qualitat i les interpretacions impecables són la tònica dominant entre les noves pel·lícules que us porta Ocine

Repassem les novetats que arriben aquest divendres 12 de febrer a Ocine Tarragona, el multi cinemes de Les Gavarres, que teniu obert i a la vostra disposició cada tarda entre les 16:00 h i les 22:00 h i els diumenges també amb sessions matinals a les 12:00 h del migdia.


Aquesta setmana arriben noves pel·lícules que llueixen per la seva qualitat a diversos nivells: argumental, interpretatiu i emocional. Històries humanes que ve molt de gust veure i que es sumen a altres tresors fílmics que també són encara en cartellera com 'El profesor de persa', 'Hasta el cielo' o 'El chico'.


La Sra. Lowry e hijo


Gran Bretanya sempre ha estat bressol de grans intèrprets, en el sentit més teatral i acadèmic de la paraula. Vanessa Redrgrave ('Regreso a Howards Enda', 'La casa de los espíritus', 'El juramento'... té desenes de bones interpretacions) i Timothy Spall ('Secretos y mentiras', 'The party', 'Nieva en Benidorm' o la saga 'Harry Potter') protagonitzen aquesta biografia del pintor L. S. Lowry.


La pel·lícula, dirigida per Adrian Noble (director de teatre, principalment) es centra en la malaltissa i tòxica relació entre el pintor, obsessionat per pintar la realitat obrera i industrial i la seva mare, absorbent, extremadament crítica amb el seu fill i totalment destructora i obsessiva.


Un duel interpretatiu que encantarà als que els agrada el cinema d'actors i una història dura, però poètica i incòmoda. El millor art sorgeix precisament de la ràbia i la desesperació i aquí en tenim un bon exemple.La chica del brazalete


Ai l'adolescència... un temps vital que molt sovint transcorre en paral·lel a la família i amb secrets i moments ocults, que només l'adolescent i el seu entorn més directe coneixen, mentre els pares es pensen que les coses van per altres camins.


Aquesta és la premissa d'aquesta pel·lícula francesa que ens endinsa en el judici a una noia de setze anys acusada de l'assassinat de la seva millor amiga. Durant el judici, surt a la llum aquesta vida oculta de la jove, que fa que fins i tot els seus pares dubtin de la seva innocència.


És un drama interessant, ben escrit, dirigit i interpretat i que planteja molts interrogants i algunes respostes i reflexions especialment pensades pels espectadors als què els agraden els jocs de miralls i on res és el que sembla.

A banda d'aquestes dues pel·lícules noves, tornen a la cartellera estrenes familiars que podeu recuperar si no vau veure al seu moment com:

- La última gran estafa

- Trasto

- Zapatos rojos y los 7 trolls

- Los Croods: una nueva era

- Trolls 2