L'univers Harry Potter torna a les sales de cinema

Fem un repàs a les estrenes cinematogràfiques que podreu veure a partir d'aquest divendres 16 de novembre a les sales d'Ocine de Tarragona. A banda del multi cinemes més gran de la província, el de Tarragona amb 17 sales, teniu també cinemes al Vendrell, a Vila-seca i a Roquetes. Les novetats en la cartellera són aquestes:

 

'Animales fantásticos y dónde encontrarlos: los crímenes de Grindewald'

 

 

 

Animales fantásticos y donde encontrarlos va ser una de les històries paral·leles de l'univers Harry Potter. Anys abans de les aventures del famós mag, Newt Scamander (Eddie Redmayne) començava una aventura per trobar i catalogar una seleccio de criatures màgiques. Ara n'arriba la segona part amb el dolent Grnidelwald (Johnny Depp) fent de les seves i amb Albus Dumbledore (Jude Law) i el mateix Scamander perseguint-lo per evitar que reuneixi tots els mags pura sang que volen controlar el món. Si us va agradar la primera, us agradarà ara la segona, un pèl més fosca i menys màgica, però tot molt continuista.

  

'Malos tiempos en el Royale'

'Malos tiempos en el Royale' | Cedida

 

Val la pena donar una oportunitat a aquesta història que recorda al Tarantino de 'Reservoir Dogs i Pulp Fiction' i que presenta un repartiment interessant amb Dakota Johnson, John Hamm, Jeff Bridges o Chris Hemsworth. Set desconeguts, cadascun amb una història fosca i un secret amagat es reuneixen al Royale, un deteriorat hotel amb un passat complicat. Durant una nit, tots podran redimir-se, si volen, abans que tot acabi en un infern. Mescla de thriller i humor negre amb la personalitat pròpia i un punt de gamberrisme que li cal a la cartellera.

  

'Colette'

 

'Colette' | Cedida

 

  

Biopic protagonitzat per Keira Knightley sobre Sidonie-Gabrielle Colette, autora de les polèmiques novel·les que van causar sensació a París durant la dècada dels 20. La forja d'una escriptora amb el seu marit com a mecenes i les dificultats que va tenir en una època complicada per a les dones i per la cultura que fugia de la convencionalitat. Alguns apunten al fet que és la millor interpretació de Knightley i que li podria donar una nominació a l'Oscar.

  

  

'Ni distintos, ni diferentes: Campeones'

 

'Ni distintos ni diferentes, campeones' | Cedida

 

 

Documental que mostra l'altra cara de la meravellosa pel·lícula de Javier Fesser. Al mateix temps que es feia la pel·lícula, Álvaro Longoria va rodar un documental sobre el món vist des dels ulls dels protagonistes. Nou persones amb discapacitat intel·lectual ens obren la porta de les seves vides i expliquen en primera persona els reptes de viure en una societat que no està dissenyada per ells. Emoció i humor, en la línia de la pel·lícula són els ingredients principals d'aquest documental que us encantarà si us vau quedar amb ganes de més 'Campeones'.

 

' El mayor regalo'

 

'El mayor regalo' | Cedida

 

Documental dirigit per Juan Manuel Cotelo i que versa sobre el perdó amb exemples de situacions on aquest perdó esdevé complicat i ple de reticències: el d'assassins i víctimes en conflictes armats. Si víctimes i assassins són capaços de donar-se la mà i mirar endavant, no hi ha res imperdonable. Amb aquesta premisa, apareixen al documental Irene Villa, víctima d'ETA, Shane O'Doherty, únic terrorista de l'IRA o exparamilitars colombians que relaten les seves experiències. Un documental dur, realista i amb un toc d'humor que reflexiona sobre el dolor, l'alliberament, els matisos i múltiples mirades davant les situacions i entorn el perdó com a catarsi de l'ànima. 

 

No us perdeu tampoc la nova sessió del cicle CINC en català amb la projecció d''Increïbles 2' dissabte dia 17 a la tarda i 'Hitler Vs. Picasso' dins el cicle 'Los grandes del arte en el cine'.