Fotograma de la pel·lícula 'Explota, explota'

Arriba a Ocine Les Gavarres l'esperat musical sobre Raffaella Carrà que us emocionarà i divertirà

'Rifkin's Festival', de Woody Allen, 'Falling', de Viggo Mortensen i el documental 'Eso que tu me das' de Pau Donés i Jordi Évole complementen una cartellera d'autèntic luxe

Ocine Les Gavarres ha començat la tardor amb moltes ganes i a més de les pel·lícules habituals, s'està especialitzant en oferir als espectadors experiències audiovisuals diverses, ja siguin en forma de sèrie ('Veneno') de documental musical, com si es tractés d'un gran concert en directe (L'últim dels BTS, Break the silence) o un documental esperadíssim com el que podrem veure a partir d'avui dimecres al vespre i durant tot el cap de setmana.

Es tracta d''Eso que tu me das', l'entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a Pau Donés, pocs dies abans de la seva mort fa uns mesos a causa del càncer.

Tindrem ocasió de gaudir d'un document únic i que arriba al cor de qui el veu. Pau Donés demostra, pocs dies abans de la seva mort, la seva serenitat, fermesa i amor per la vida i per tot el que l'envolta en una conversa sincera i lliurem amb Évole.


El documental, presentat al recent Festival de Málaga, arriba ara a la pantalla gran de Tarragona en una ocasió única per gaudir-lo en tota la seva intensitat.


Octubre comença amb força gràcies a totes aquestes històries que s'afegeixen a la cartellera d'Ocine Les Gavarres


Rifkin's Festival

Imatge de 'Rifkin's Festival'
'Rifkin's Festival' | Cedida


Les pel·lícules de Woody Allen (unes millors, les altres més fluixes) sempre valen la pena. La que presenta enguany és directament ineludible perquè el retrat que al seu moment va fer de Barcelona a 'Vicky Cristina Barcelona' ara el fa de Donosti, amb l'excusa del festival de cinema com a teló de fons.

La pel·lícula explica la història de Mort Rifkin, un exprofessor de cinema que mentre espera escriure la gran novel·la de la seva vida acompanya la seva dona (Gina Gershon) a un viatge de feina al Festival de Sant Sebastià. Allà, un director de cinema (Louis Garrel) i una doctora (Elena Anaya) casada amb un explosiu pintor (Sergi López) posaran al límit la seva relació de parella.

Es parla de Rifkin com un alter ego del mateix Allen i el fet d'ambientar la pel·lícula en el món del cinema reforça aquesta teoria. Si bé no és la millor història de Woody Allen, sí que ofereix postals inoblidables de la ciutat basca i demostra que Allen te corda per estona amb les seves delicioses històries.


'Akelarre'

Imatge de les protagonistes d'Akelarre'
'Akelarre' | Cedida


Un dels actors més versàtils i intensos que ha parit Barcelona és Àlex Brendemühl. No és dels més prolífics però sí dels que més encerten els seus projectes, sempre al límit del risc i de la incomoditat. Ara es posa a la pell d'un terrible jutge que encapçala una cacera de bruixes en plena edat mitjana.

Pel·lícula de terror, ambientada al País Basc on la foscor i la por presideixen l'ambient. Un grup de noies participa en una festa al bosc i allò és l'origen d'una cruel persecució sota l'acusació de practicar el mite de l'aquelarre.


'Falling'

Imatge de la pel·lícula 'Falling'
'Falling' | Cedida


Una de les sensacions de la tardor sembla que serà la nova pel·lícula de Viggo Mortensen, en aquesta ocasió, debutant com a director, després d'haver-ho demostrat ja tot en l'àmbit interpretatiu.


Amb una història inspirada per moments i sensacions viscuts per ell mateix juntament amb els seus pares i germans - germans, a qui dedica la pel·lícula- Mortensen ens endinsa en un drama familiar sense contemplacions amb un pare com a protagonista. Amb un caràcter molt difícil i ja a l'etapa final de la seva vida, ha de deixar una granja a l'Amèrica rural per viure amb el seu fill a Califòrnia, en un entorn que ni li agrada, ni entén.


Les relacions paternofilials amb constants salts en el temps centren aquesta història que evoca, més que explica i on les emocions, aguerrides, sense contemplacions tenen més forma de puntada de peu que de llàgrima.


La crítica està deixant 'Falling' pels aires i qui l'ha vist diu que serà una de les pel·lícules de l'any.


'Una ventana al mar'

Emma Suárez a 'una ventana al mar'
'Una ventana al mar' | Cedida


Emma Suárez és la protagonista d'aquest drama intimista i lluminós ambientat a Grècia.

Després que la vida ja no ofereixi emocions per al personatge encarnat per Suárez, trobarà de nou l'amor - madur i reposat però a la vegada intens i captivador - i es plantejarà un canvi de vida radical. La seva família no estarà d'acord amb aquesta decisió.


'Explota, explota'

Fotograma de la pel·lícula 'Explota, explota'
Explota, explota | Cedida


Raffaella Carrà és un dels mites de l'Espanya de finals del franquisme i principis de la democràcia.


Ara arriba amb un musical que els més optimistes comparen amb 'La la land' o 'Mamma mia' i que protagonitza Ingrid García-Jonsson.


Està inspirat en les cançons més populars i festives de l'artista italiana que, al mateix temps, posen veu als sentiments dels protagonistes d'una història d'amor enmig de la censura, dels platós televisius i de l'ascens a la popularitat d'una dona carregada de força i simpatia.

Una pel·lícula positiva, inspiradora, entretinguda i que agradarà tant als més nostàlgics del passat com a les noves generacions d'espectadors.


'La habitación'

Imatge de 'La habitación'
'La habitación' | Cedida


Pel·lícula de l'any 2019 que arriba ara a la cartellera i que mescla el drama, el thriller i el terror.

Una parella compra una casa aïllada on construir el seu futur. Hi descobreixen una habitació secreta i fantàstica que els concedeix tot allò que vulguin, en abundància. Tot i això ella vol tenir un fill per sobre de tot, després de dos avortaments involuntaris... l'ajuda de l'habitació desfermarà una força incontrolable.

Protagonitza Olga Kurylenko i dirigeix Christian Volckman.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia i així evitar cues i que teniu uns menús de crispetes de xocolata, tropicals o de molts altres gustos que us sorprendran moltíssim. Ens veiem, una setmana més, al cinema!