Halloween també envaeix la cartellera de cinema

A més de les estrenes de terror pròpies d'aquests moments de l'any, arriben altres propostes molt més interessants i que podrem veure a les sales d'Ocine de Tarragona

Repassem tot seguit les estrenes d'aquest divendres 26 d'octubre de 2018 i que podreu veure a les sales d'Ocine de Tarragona.

  

'El fotógrafo de Mauthausen'

 

'El fotógrafo de Mauthausen' | Cedida

 

  

Mar Targarona va dirigir l'any 2015 la interessantíssima i tramposa 'Secuestro' i ara torna amb aquesta proposta protagonitzada per Mario Casas (la transformació física és destacable) i Macarena Gómez. En forma de thriller, ens presenta la història d'un pres d'un camp de concentració que treballa al laboratori fotogràfic del camp. Davant les atrocitats que veu i que té ocasió de fotografia, planeja una arriscada fugida amb els negatius per tal de demostrar el que està passant allà. Basada en fets reals, les fotografies que Francesc Boix, el protagonista, i alguns col·laboradors van aconseguir salvar van ser determinants per condemnar alts càrrecs nazis en els judicis de Nuremberg l'any 1946.

 

'La noche de Halloween'

 

'La noche de Halloween' | Cedida

 

Nova entrega de la saga protagonitzada per Michael Myers, assassí emmascarat que torna a assetjar a Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) quaranta anys després de fer-ho i després d'haver-ho tornat a intentar durant aquest temps nombroses vegades. Hi ha sagues que (lamentablement) no acaben de morir mai.

 

'La sociedad literaria i el pastel de piel de patata'

 

'La sociedad literaria y el pastel de piel de patata' | Cedida

  

Exquisida producció anglesa que mescla drama, història i amor sobre una escriptora que troba l'argument del seu pròxim llibre en una carta que rep des de Gernsey, una petita illa al Canal de la Mànega que va ser ocupada pels nazis durant la guerra. El que va passar allà i com encara avui cueja aquella història és l'eix central de la trama.

  

'Pesadillas 2'

  

Seqüela de 'Pesadillas', pel·lícula de 2015 basada en una saga l'iteraria que ha venut més de 400 milions d'exemplars a tot el món. Tornen a encapçalar el planter d'intèrprets protagonistes Jack Black, i Odeya Rush i està ambientada, naturalment, a Halloween.

  

'Quien te cantará?'

 

 

  

Molta atenció amb la nova pel·lícula de Carlos Vermut ('Magical Girl') perquè estem parlant d'una pel·lícula que pot ser la sorpresa de la temporada. La crítica l'està deixant molt bé i la història sembla que promet intensitat emocional i dramàtica. Nawja Nimri, Inma Cuevas, Natalia de Molina i Eva Llorach són les actrius encarregades de posar cos, veu i ànima a la història de Lila Cassen, una exitosa cantant que desapareix misteriosament. Deu anys després prepara la seva tornada a l'escenari però pateix un accident i perd la memòria. Una de les seves principals fans serà l'encarregada d'ensenyar a la mateixa Lila Cassen a ser ella mateixa.

 

També aquest cap de setmana està en marxa el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca que s'allargarà fins al diumenge 28. Podeu consultar la programació aquí.