Imatge d'Onward, amb els dos protagonistes dalt d'una furgoneta

'Onward', la història de Disney que us arribarà al cor, arriba a Tarragona

Ocine Les Gavarres ha celebrat aquest dimarts un passi especial de 'Cuerdas' la pel·lícula del tarragoní José Luís Montesinos, amb la presència a sala del seu director. Podeu veure 'Cuerdas' cada dia a les 20:30

Arriba el moment de repassar les estrenes als cinemes tarragonins d'aquest divendres 6 de març de 2020.

Destacar abans que aquest dimarts 3 de març al vespre s'ha celebrat el passi exclusiu de la pel·lícula 'Cuerdas' a Ocine Tarragona, amb la presència del seu director, el tarragoní José Luís Montesinos, que va poder explicar al públic assistent la seva visió del seu primer llargmetratge, que ha escrit i dirigit.

Entre les persones que van tenir el privilegi de gaudir d'aquesta recomanable història de superació personal amb el posterior debat i intercanvi d'impressions amb el director, hi havia estudiants de cinema, familiars i amics de José Luís Montesinos i públic aficionat al bon cinema en general.

Montesinos, que va remarcar la importància de poder veure la pel·lícula en una sala equipada tècnicament com les d'OCINE va respondre, en acabar el passi, els dubtes dels assistents, tant a nivell interpretatiu com de rodatge, finançament o altres aspectes més tècnics vinculats amb la pel·lícula.

públic a la sala de cinema
El públic assistent a 'Cuerdas', una història molt recomanable que encara podeu veure a Tarragona | TARRAGONADIGITAL
 

El director també va explicar qüestions relacionades amb l'argument, l'origen de la història o les referències cinematogràfiques que els espectadors més cinèfils hi van saber trobar.

Tot plegat una magnífica sessió de cinema que va permetre anar els espectadors molt més enllà del simple visionat de la pel·lícula i poder gaudir d'una estona amb Montesinos, un director de primer nivell però a la vegada profundament humil, agraït amb el públic i que continua demostrant un enorme talent pel cinema, a cada nova producció que presenta.

Paula del Río en un moment de 'Cuerdas'
Paula del Río, una excel·lent actriu a 'Cuerdas' | TARRAGONADIGITAL

Recordeu també  que tenim actiu un sorteig d'entrades per a una pel·lícula imperdible que arriba dilluns vinent a la cartellera i que us descobrirà l'apassionant història de la pintora mexicana Frida Kahlo. Podeu participar-hi fins divendres.

Aquesta setmana arriben les següents històries a les sales d'Ocine: