'Onward', la història de Disney que us arribarà al cor, arriba a Tarragona

Ocine Les Gavarres ha celebrat aquest dimarts un passi especial de 'Cuerdas' la pel·lícula del tarragoní José Luís Montesinos, amb la presència a sala del seu director. Podeu veure 'Cuerdas' cada dia a les 20:30

Arriba el moment de repassar les estrenes als cinemes tarragonins d'aquest divendres 6 de març de 2020.

José Luís Montesinos a Ocine Les Gavarres, durant la presentació de 'Cuerdas' | TarragonaDigital

Destacar abans que aquest dimarts 3 de març al vespre s'ha celebrat el passi exclusiu de la pel·lícula 'Cuerdas' a Ocine Tarragona, amb la presència del seu director, el tarragoní José Luís Montesinos, que va poder explicar al públic assistent la seva visió del seu primer llargmetratge, que ha escrit i dirigit.

Entre les persones que van tenir el privilegi de gaudir d'aquesta recomanable història de superació personal amb el posterior debat i intercanvi d'impressions amb el director, hi havia estudiants de cinema, familiars i amics de José Luís Montesinos i públic aficionat al bon cinema en general.

Montesinos, que va remarcar la importància de poder veure la pel·lícula en una sala equipada tècnicament com les d'OCINE va respondre, en acabar el passi, els dubtes dels assistents, tant a nivell interpretatiu com de rodatge, finançament o altres aspectes més tècnics vinculats amb la pel·lícula.

El públic assistent a 'Cuerdas', una història molt recomanable que encara podeu veure a Tarragona | TARRAGONADIGITAL
 

El director també va explicar qüestions relacionades amb l'argument, l'origen de la història o les referències cinematogràfiques que els espectadors més cinèfils hi van saber trobar.

Tot plegat una magnífica sessió de cinema que va permetre anar els espectadors molt més enllà del simple visionat de la pel·lícula i poder gaudir d'una estona amb Montesinos, un director de primer nivell però a la vegada profundament humil, agraït amb el públic i que continua demostrant un enorme talent pel cinema, a cada nova producció que presenta.

Paula del Río, una excel·lent actriu a 'Cuerdas' | TARRAGONADIGITAL

Recordeu també  que tenim actiu un sorteig d'entrades per a una pel·lícula imperdible que arriba dilluns vinent a la cartellera i que us descobrirà l'apassionant història de la pintora mexicana Frida Kahlo. Podeu participar-hi fins divendres.

Aquesta setmana arriben les següents històries a les sales d'Ocine:

Estrenes de cinema del divendres 6 de març de 2020

1 Bloodshot

Vin Diesel vindria a ser l'Arnold Schwarzenegger i el Sylvester Stallone del segle XXI. En aquesta pel·lícula, Diesel comparteix protagonisme amb Guy Pearce i tots dos s'endinsen en l'adaptació cinematogràfica d'un còmic ultraviolent sobre uns soldats biònics que tenen una força i un poder sobrehumans i molta capacitat de regeneració. Violència, acció i efectes especials d'última generació en l'intent de Sony Pictures de llençar la seva pròpia línia d'herois sorgits del còmic.

3 Onward

La primera per aquest 2019 de Pixar (filial del gegant Disney)  (la segona és 'Soul', a l'estiu) és aquesta emocionant i emotiva història que neix d'una trista realitat del mateix director. El seu germà de tres anys i ell, amb un, es van quedar sense pare.

Es van acostumar a viure sense cap record del seu progenitor fins que un familiar els va dir un dia que tenia un enregistrament del pare, on deia només 'Hola' i 'Adéu'. Era poc, però van poder sentir-li la veu.


Amb aquesta premissa neix 'Onward'. Dos germans adolescents reben un ceptre màgic amb el qual poden aconseguir que el seu pare mort torni a la vida per un dia. Aventures, emoció i valors, amb una factura tècnicament impecable i amb molta humanitat. L'estrena principal d'aquesta setmana, per a tota la família.

4 El ritmo de la venganza

Blake Lively i Jude Law protagonitzen aquest thriller d'espionatge amb protagonista femenina a l'estil de productes similars com 'Gorrión Rojo', 'Atómica' o 'Destroyer, una mujer herida'.

El rodatge va passar per Madrid, està dirigida per Reed Morano, directora de 'El cuento de la criada', i hi trobem molta acció però amb segell i visió femenina. Produeixen els responsables de la saga James Bond.

6 Lo mejor está por llegar

França es cola també aquesta setmana a la cartellera tarragonina amb una història d'amistat amb el càncer pel mig. Un home descobreix que el seu millor amic pateix càncer però un malentès li fa creure que és aquest qui pateix la malaltia. L'embolic els fa viure amb intensitat els seus darrers mesos junts.

Es tracta d'una tragicomèdia en la qual destaca la química entre els dos directors, Alexandre de La Patellière i Matthieu Delaporte, amics a la vida real. Més similituds amb la pel·lícula: mentre treballaven en el guió, a un d'ells li van diagnosticar càncer de pell, la qual cosa han fet servir també per il·lustrar alguns moments de la pel·lícula.

7 Invisibles

Gracia Querejeta presenta nova pel·lícula amb molts elements interessants: El plantejament: la crisi vital de les dones a la cinquantena, quan la vida ja va de baixa, en l'àmbit sentimental, sexual, laboral... Frustracions, desitjos per complir, tristesa, invisibilitat, una situació injusta que es produeix massa sovint i que la directora plasma en un format arriscat: tres dones passegen pel parc durant tota la pel·lícula. Són Emma Suarez, Adriana Ozores i Nathalie Poza.

Pas a pas i amb alguna aparició puntual (Blanca Portillo i Pedro Casablanc) van desgranant els elements d'una crisi vital on el passat esplendorós, el present abnegat i el futur incert es donen de la mà.

"🎞PARTICIPA: Et convidem a veure art al cinema amb 'Frida Kahlo: ¡Viva la vida!" "🎬 Oportunitat única: 'Cuerdas', a Ocine Les Gavarres juntament amb el seu director"