Imagen de la película 'Inmune' con los protagonistas separados por una puerta

Tres noves i espectaculars pel·licules a Ocine Les Gavarres (i sense confinament comarcal)

Per fi s'han acabat les restriccions territorials entre comarques. Anar al cinema a veure les millors estrenes torna a ser la millor opció d'oci familiar, amb amics o en solitari

Vinga que això ja ha arrencat de nou!

Aquesta setmana de nominacions als Òscars, les pel·lícules noves arriben demà dijous dia 18 de març, que el Dia de Sant Josep és festiu a molts llocs d'Espanya.


Aquests dies, ja sense confinament comarcal i amb la possibilitat d'anar fins a Ocine Les Gavarres des de qualsevol lloc de la província de Tarragona, podeu tornar al cinema, tots aquells que encara no ho hàgiu fet, i assaborir les espectaculars novetats que hi trobareu.


Recordeu que a més de les pel·lícules que tot seguit comentem, també podeu escollir encara tresors com 'Minari', 'Nuevo Orden', o 'Pequeños Detalles'.


El agente topo


Aquesta pel·lícula xilena ha causat certa sensació internacional, deixant molt bon regust per allà on ha passat. Mescla el documental (personatges, situacions i localitzacions reals, filmades sense preparació) amb certes parts amb guió, necessari per fer avançar la trama.


Ens situem en una residència geriàtrica a la qual s'ha d'infiltrar el protagonista, un avi a mig camí entre excèntric i entranyable, que ha d'investigar si una de les residents és víctima de maltractaments.

El que comença com un experiment que deixa l'espectador desconcertat va avançant cap a una realitat, sovint desconeguda i silenciada, la dels geriàtrics per desembocar en una història universal de tendresa, solitud, amistat, esperança i eternitat. És una pel·lícula realment diferent i que si li doneu una oportunitat lliure de prejudicis, us fascinarà.


Los traductores


Thriller literari que arriba de França però amb aires de Hollywood en el muntatge, la trama i el desevolupament de la història.

La premissa és senzilla i directa, com cal: Nou traductors s'han d'aïllar en una mansió per traduir un exclusiu best-seller d'autor de renom i pseudònim. Les mesures de seguretat són màximes, però igualment, fragments del llibre es filtren abans d'hora. Qui és el culpable.


El 'Cluedo' en versió literària i amb un repartiment internacional on destaquen Olga Kurylenko – que segueix buscant el paper que la rellanci definitivament – i Eduardo Noriega – que sempre ha tingut un peu a França quan el paper ho mereix.


Entretinguda i ben trobada, sense més.


Inmune


Si els efectes de la pandèmia de Covid-19 us han semblat lleugers i que tot podia ser pitjor, aquesta és la vostra pel·lícula.


Dirigeix Adam Mason – ha dirigit molta sèrie B, res ressenyable – però produeix Michael Bay (Transformers, Bad Boys, Armageddon...) i clar, Bay sempre busca l'espectacularitat en els seus projectes.


Ens situem l'any 2024, en un món arrasat per la pandèmia de Covid-23 i on la mortalitat se situa en el 50%. Els casos positius són aïllats en extremes condicions i sense pietat i els confinaments són totals i permanents.

Enmig d'aquest caos, una parella d'enamorats que ha de viure separada intentarà reunir-se de forma secreta a la vegada que troben una pista sobre com salvar la humanitat.