Monica Belucci en una escena de Nekrotronik

'El jardín secreto' i 'Nekrotronik', reforcen encara més la potent cartellera d'Ocine Les Gavarres

La cartellera del multicines de Les Gavarres es reforça encara més amb un parell de bones estrenes aquest divendres. 'Padre no hay más que uno 2' continua liderant l'agost cinematogràfic

Fem un repàs ràpid a les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres 14 d'agost de 2020 a les sales d'Ocine Tarragona.


A banda de les novetats, també us recomanem que us apropeu al multicine de Les Gavarres a veure 'Padre no hay más que uno 2','Que suene la música','La caza' o 'The Way Back', 'Voces',' Scooby', 'La familia que tu eliges' o 'Mi hermano persigue dinosaurios'.


Totes elles són un exemple clar que també es pot gaudir d'una cartellera plagada de notables pel·lícules sense necessitat de comptar amb les estrenes mastodòntiques de superherois i blockbusters diversos.


Les pel·lícules que s'afegeixen a la cartellera d'aquesta setmana són:


El jardín secreto

nena amb bosc de fons

El jardín secreto | Cedida

Delícia anglesa que enganya una mica, si ens fixem amb el tràiler: no és per nens, o com a mínim, no per a nens de menys de deu-dotze anys. És un conte màgic, hipnòtic, amb punts foscos i tenebrosos però d'esperit lluminós i d'aquells que ens impulsen a no deixar de somiar, encara que passin els anys.

Colin Firth, que ja va participar en la versió per televisió de fa més de 30 anys, repeteix aquí i l'aire d'esperança i de força basada en la naturalesa d'aquesta adaptació de la novel·la de Frances Hodgson Burnett es mantenen amb força encert.

Una bona pel·lícula emmarcada en el drama fantàstic per la qual és fàcil i ve molt de gust deixar-se sorprendre's.


Nekrotronic

Monica Belucci en una escena de Nekrotronik
Nekrotronik | Cedida

Comèdia esbojarrada de ciència-ficció que arriba d'Austràlia i que té com a antagonista Monica Bellucci.

Coneixereu els Nikromants, una banda de caçadors de dimonis que opera a Internet. Les forces del mal naveguen a l'ample a través d'aplicacions i descarregues i entren al cap dels usuaris a través dels seus dispositius mòbils.

Una bogeria que combina sang, terror, humor, efectes especials, gadgets i bogeria a parts iguals. La crítica especialitzada la veu com una barreja entre 'Els caçafantasmes', 'Matrix' i 'El exorcista'. Apa, que en gaudiu!


Origen

Imatge d'Origen, pel·lícula dirigida per Christopher Nolan
Origen | Cedida


Christopher Nolan s'havia convertit en el pal de paller de la resistència cinematogràfica d'aquest estiu 2020 enfront del coronavirus, mantenint la data d'estrena de Tenet contra vent i marea. Finalment, el virus va tenir més força i va cedir aquest paper de 'salvador' de l'estiu cinematogràfic a Santiago Segura, que ho ha aconseguit, almenys a Espanya.


'Tenet' està prevista per tancar el mes d'agost, ja en parlarem. De moment, aquest divendres es reestrena una de les pel·lícules decisives en la construcció del mite Nolan, 'Origen'.


Protagonitzada per Leonardo Dicaprio, Marion Cotillard i Ellen Page, tindrem ocasió de tornar a gaudir al cinema del trencaclosques mental, oníric i real sobre els secrets del subconscient i el tràfic d'informació i l'espionatge.


Una faula complicada com la mateixa ment però revolucionaria en el seu plantejament, trama i estètica. Una obra mestra del segle XXI, d'aquelles que tothom col·loca al top ten de les millors pel·lícules dels últims anys. Si esteu impacients per l'arribada de 'Tenet', tornar a veure 'Origen' al cinema és la millor opció per aquest cap de setmana


Little Monsters

little monsters
Little monsters | Cedida

 
 

Una pel·lícula de terror amb tots els elements del gènere passats pel sedàs de la comèdia més esbojarrada. La protagonitza l'actriu Lupita Nyong'O i comença amb la història de Dave, un músic fracassat que s'ofereix com a voluntari per acompanyar al seu nebot a una excursió a un jardí d'infantesa. Un brot de zombies arribarà al lloc i Dave i un grup de monitors hauran de protegir els infants costi el que costi.

Una pel·lícula de gènere que recorda a 'Zombieland' o a 'The Walking Dead' però amb un punt més d'humor negre i amb la mateixa quantitat de sang i fetge que aquest tipus d'històries. 

Ens veiem al cinema!


Comentaris