'Los increibles 2', estrena destacada de la setmana a Ocine Tarragona

Primera setmana d'agost, el ritme no decau al cinema. Comproveu-ho amb les estrenes que veurem aquesta setmana a les sales Ocine de Tarragona:

  

'Blackwood'

 

  

Rodrigo Cortés és un director amb una trajectòria molt estimulant. 'Concursante', el seu debut, era una crítica ferotge al materialisme capitalista amb Leonardo Sbaraglia com a cap de cartell. 'Buried', amb Ryan Reynolds el va catapultar amb aquella història dins una caixa de morts i 'Luces Rojas' jugava amb els fenòmens paranormals. Ara arriba amb aquesta història gòtica d'ensurts i foscor ambiental i moral protagonitzada per Uma Thurman en el paper de l'enigmàtica Madame Duret, encarregada de cinc adolescents conflictives, sotmeses a un programa experimental en un internat tètric. Ben aviat, començaran a passar coses molt estranyes. Si bé sembla la menys personal de totes les pel·lícules del director, val la pena donar-li una oportunitat, atenent a la seva filmografia anterior.

 

 

'Dos mujeres'

'Dos mujeres' | Cedida

 

Drama francès que explica la història de Claire, una llevadora amb un talent natural per portar nens al món i Beátrice, la frívola exdona del seu pare que vol veure-la amb urgència després de 30 anys de mútua indiferència. La trobada canviarà el sentit de les seves vides.

 

 

'Los increíbles 2'

 

 

  

Esperada segona part d'una de les cintes d'animació més aplaudides de l'univers Pixar, d'aquelles que han marcat una generació i que ara arriba per conquerir els cors també de la següent. Els superherois normals han de tornar a salvar el món d'un perillós personatge. Torna a dirigir Brad Bird, 14 anys després i és una de les apostes fortes d'aquest mes d'agost.

  

 

Encara en cartell...

 

  

Misión: Imposible – Fallout

'Misión: Imposible - Fallout' | Cedida

 

  

La sisena entrega de la saga M:I se'n torna a sortir prou bé tot i mostrar alguns símptomes de manca d'originalitat per anar renovant la proposta. Cert és, però, que tampoc li cal gaire perquè si sou fans de l'acció i de Tom Cruise, us encantarà.

 

 

Com sempre l'argument acaba sent el més fluix de la història però tampoc passa res per això. Espies, agents dobles, terroristes visionaris, màfies... tots contra tots i Tom Cruise destacant per sobre de la resta a la pell d'Ethan Hunt, l'incombustible agent secret que acaba salvant totes les situacions complicades que hi ha al llarg de la pel·lícula a l'últim minut i sense despentinar-se gaire.

 

  

Localitzacions de primera divisió (París, al capdavant), persecucions espectaculars i seqüències d'acció i aventures que no deceben gens. La tensió i foscor d'anteriors entregues aquí no hi són, sí els cops d'efecte i de guió que fan que el ritme no decaigui excessivament durant tota la pel·lícula. Això sí, li sobren vint minuts, com sol passar a les pel·lícules quan s'allarguen més de les dues hores. Si us han agradat les anteriors missions impossibles, aquesta també us deixarà un bon regust.

  

  

Consulteu horaris i sessions i compreu entrades des d'aquest enllaç