Friends

Les estrenes de cinema d'aquesta setmana, acompanyades d'una marató de la sèrie 'Friends'

'Jumanji: siguiente nivel' és l'estrena destacada d'aquest divendres a Tarragona. Els millors capítols de la sèrie Friends es podran veure també a Ocine aquest cap de setmana

La cartellera de desembre té la virtut de combinar dos estils d'estrenes, totes dues molt desitjables per als amants del cinema: per una banda tenim aquelles pel·lícules típiques d'aquestes dates - no tant per temàtica, que les pel·lícules nadalenques 100% ja van a la baixa - sinó per públic potencial. Estrenes que es reserven per les festes nadalenques perquè són dies de trobades familiars i tardes i vespres ideals per anar al cinema.

En aquesta franja enguany hi trobaríem 'Frozen II', 'Los Ángeles de Charlie', 'Maléfica II', 'Midway', 'Puñales por la espalda' o 'Legado en los Huesos'. A més, també arribaran aquests dies vinents, la darrera entrega d'Star Wars 'El ascenso de Skywalker', 'Jumanji: Siguiente Nivel', 'Dios Mío ¿Pero qué te hemos hecho ahora', 'Cats', 'Espías sin disfraz', 'Mujercitas', 'La Gallina Turleca' o 'Bad Boys For Live'. 

En una altra franja també hi trobem cinema d'autor o menys comercial que després de passar per diversos festivals arriba a les cartelleres o a l'inrevés que està triomfant als festivals i espera tancar la temporada de premis amb un bon paper als Globus d'Or, als Òscars, als Goya o als Gaudí. Aquí hi trobem 'Adiós', 'Mientras dure la guerra', 'Joker', 'La hija de un ladrón', 'La Odisea de los Giles', 'Le Mans 66' o les que arribaran pròximament, per exemple '1917', 'La verdad', 'A beautiful day in the neighbourhood' o 'El faro' . 

Marató de la sèrie Friends a Ocine Les Gavarres

Friends
Friends | Cedida
 

Ara que les sèries estan experimentant un boom a tots els nivells gràcies a les plataformes VOD és un bon moment per recordar i reivindicar les pioneres, aquelles que ja van arribar a la seva fi i que tothom recorda amb un somriure a la boca i amb certa nostàlgia.

Aquest record però es veu endolcit en el cas de Friends  gràcies a la iniciativa a la qual s'ha sumat Ocine Les Gavarres aquest pròxim cap de setmana, 13, 14 i 15 de desembre: oferir una marató especial de Friends de tres dies de durada, per primer cop a la pantalla gran i en la qual es podrà gaudir de 12 dels millors capítols de la famosa sèrie que tants  seguidors té arreu del món. 

El moment en què Monica aconsegueix companya d'habitació, el de l'apagada, el del naixement, el vídeo del vall de graduació, el casament de Ross... moments inoblidables d'una sèrie que celebra el seu 25è aniversari tan fresca i absurdament divertida.

De moment, aquest divendres 13 de desembre aquestes són les pel·lícules que s'afegeixen a la cartellera d'Ocine: