Ocine proposa un Sant Valentí de pel·lícula: dues entrades i una sorpresa molt dolça per 12 euros

Un pla d'allò més romàntic per passar el Dia dels Enamorats
Un Sant Valentí de pel·lícula, la proposta d'Ocine per celebrar el Dia dels Enamorats | freepik

 

Un Sant Valentí de pel·lícula. Aquest és el pla que proposa Ocine per celebrar el Dia dels Enamorats, aquest divendres 14 de febrer. El més clàssic és sortir a sopar amb la parella i fer-li un regal d'allò més romàntic. Però, i si allarguem la celebració i a més, anem al cine? De fet, és un pla bastant cridaner, ja que Ocine ha preparat una oferta especial per a totes aquelles parelles que vulguin passar el Dia dels Enamorats fent-se petons immersos en la llum tènue... de la sala de cinema.

 

A més, si sou de menjar dolços durant la pel·lícula, esteu d'enhorabona. Només presentant la imatge de la promoció, per 12 euros tindreu dues entrades pel cinema i obtindreu, de regal, una sorpresa d'allò més dolça: uns bombons per compartir amb la vostra estimada o estimat mentre gaudiu d'una pel·lícula a la pantalla gran.

 

Per gaudir de l'oferta, heu d'ensenyar a les taquilles la imatge següent:

 

Les estrenes d'aquesta setmana a Ocine

Després dels premis Oscars de Hollywood, arriben més estrenes cinematogràfiques a les sales d'Ocine de Tarragona. A partir d'aquest divendres, 14 de febrer, s'incorporen a la cartellera pel·lícules com 'Crimen a contrarreloj', 'Sonic, la película', 'Hasta que la boda nos separe', 'Fantasy Island' i 'Gauguin en Tahití. Paraíso perdido'.