Fotograma de la pel·lícula d'animació Lupin III

Ocine Tarragona-Gavarres segueix obert amb Lupin III com a rei de la cartellera

Ocine Les Gavarres (al terme municipal de Tarragona) obre cada tarda i els caps de setmana a partir de les 12 del migida, amb les millors novetats cinematogràfiques

Als moments durs, força i endavant! I si per afrontar-los millor podem acompanyar-nos d'històries que ens emocionin o diverteixin doncs molt millor.


Aquestes històries són al cinema. A Ocine Les Gavarres. Aquesta setmana, la majoria de cinemes catalans han anunciat que tanquen quinze dies perque ja no poden resistir més. Alguns encara aguanten, com és el cas d'Ocine Les Gavarres que no tanca, sinó que continua resistint amb una cartellera més que notable i amb novetats.

Estem confinats als nostres municipis, sí. Però totes les persones que viuen a Tarragona poden anar sense cap mena de restricció a Les Gavarres (terme municipal de Tarragona) i gaudir d'una bona pel·lícula.


Les sales d'Ocine continuen obertes, cada tarda i amb sessions fins a les deu de la nit. Cap problema tampoc per anar al cinema i arribar a casa a temps per no saltar-se el toc de queda. I durant el cap de setmana, tant dissabte com diumenge, també podeu anar-hi al migdia, a les 12:00, en sessió matinal.

I reiterem, una setmana més i no ens cansarem, de la seguretat total del cinema pel que fa al coronavirus. Distància, mascaretes, neteja i desinfecció de les sales després de cada sessió i ventilació constant.


Torneu al cinema, que en aquesta recta final de la pandèmia que ens ha tocat viure, és més necessari que mai alimentar la moral amb bones històries i distreure's de forma totalment segura.
Les novetats que s'afegeixen a la cartellera l'últim divendres de gener són aquestes:Crash


David Cronenberg va escandalitzar el món fa ara 25 anys amb 'Crash'. La polèmica va tenir encara més mèrit llavors perquè malgrat el pas dels anys, la societat era en certa manera més tolerant i s'ofenia menys que ara.


Crash torna als cinemes restaurada en 4k i retorna a l'actualitat aquel to i tensió dels thrillers eròtics de finals dels anys vuitanta, principis dels noranta (Si recordeu 'Nueve semanas y media' , 'Acosada', 'Carretera perdida', 'El color de la noche' o 'Instinto Básico').


Crash va dos passos més enllà en incomoditat i perversió explicant la història de James Ballard, un productor de cinema que pateix un accident de cotxe en què també hi ha involucrada Helen, una altra conductora. Ingressats a l'hospital, comencen a sentir una estranya i poderosa atracció no només entre ells sinó també pels accidents de trànsit.

Dolor, excitació, sexe i foscor s'ajunten en aquesta cinta que va tenir el premi especial del jurat al Festival de Cannes i que va catapultar David Cronenberg com un dels autors més sui generis del cinema.


Lupin III


Pel·lícula d'animació japonesa dirigida per Takashi Yamazaki i que porta al 3D un personatge creat fa dècades i que els fans del gènere coneixen molt bé.


Aquí el carismàtic lladre Arsen Lupin III fa equip amb una dona anomenada Letizia per trobar i robar el Diari Bresson, un tresor que ni tan sols el seu avi Arsene Lupin va poder obtenir. Aventures per a tots els públics (els nens més petits no l'entendran gaire, així que millor a partir dels deu-dotze anys) i en què en el pas del manga al 3D se'n surt prou bé.

Acció i aventures amb un punt de seducció i humor negre.


Maragall i la Lluna

Documental sobre Pasqual Margalla amb un fil narratiu creat a partir de la Lluna, una nena de vuit anys que recorda el moment en què Pasqual Margall va anar a viure uns quants dies a casa seva, quan ell era alcalde de Barcelona l'any 1990.

A partir del testimoni de la Lluna i d'una cinquantena d'amics personals i polítics de Maragall, el documental reflexiona sobre el paper que Margall va tenir en la transformació de Barcelona i en la política catalana i espanyola de finals del segle XX i principis del XXI. Aquí podeu veure el tràiler i la història d'aquest documental