Imatge de la pel·lícula Saint Maud

Ocine i TarragonaDigital et conviden gratis a la preestrena de la pel·lícula 'Saint Maud' a Tarragona

Entre els assistents a la preestrena, es sortejaran a més 2 altaveus portàtils amb bluetooth. Una ocasió única de gaudir del millor cinema, de franc i amb regal inclòs.

Aquest dimarts 22 de desembre, Ocine Les Gavarres ha programat una preestrena en exclusiva de la pel·lícula 'Saint Maud', que s'estrenarà  per al públic general el pròxim dia de Nadal.


Saint Maud és una història de  terror psicològic produïda pels responsables de clàssics contemporanis del gènere com 'La Bruja', 'Hereditary' o 'Midsommar'. Es tracta d'històries inquietants on el terror no és estrident i esbojarrat sinó de tipus més psicològic, intel·ligent i molt centrat en els silencis, les sensacions i els calfreds que provoquen les històries que ens expliquen


'Saint Maud',  dirigida per Rose Glass, ens presenta la història d'una jove infermera que s'instal·la a casa d'Amanda, una famosa ballarina, a la qual ha d'atendre per una malaltia. L'extrema religiositat i devoció de la jove es tradueix, en un primer moment, en una actitud servil i molt amable amb Amanda, però aviat començarà a confondre la realitat amb els missatges que li arriben del més enllà i a intentar salvar l'ànima de la seva pacient del  càstig etern, costi el que costi.


Es tracta d'una pel·lícula sorprenent tant pel plantejament, com pel guió, com per l'atmosfera que crea, bevent de referents del gènere com 'La semilla del diablo' de Roman Polansky o 'Taxi Driver' de Martin Scorsese.

Les crítiques  de la premsa especialitzada són molt bones i el públic que ja l'ha vist li està donant altes puntuacions animant a tothom a descobrir-la. Aquí us deixem el tràiler de 'Saint Maud' per anar obrint les ganes de veure-la:


Invitacions per veure 'Saint Maud' gratis a Ocine Les Gavarres i sorteig de 2 altaveus amb Bluetooth


Ocine Les Gavarres  preestrenarà aquesta pel·lícula i pots ser una de les persones afortunades amb dues invitacions per veure-la en primícia aquest dimarts a les 18:00h a la Sala 12 del multi cinemes tarragoní. Tenim deu entrades dobles per sortejar així que tens moltes possibilitats d'aconseguir la teva.

A més, si ets un dels afortunats guanyadors de dues entrades per a 'Saint Maud' podràs arrodonir la tarda perque entre tots els assistents al passi, se sortejaran dos altaveus 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔 𝗕𝗔𝗦𝗦™ 𝗫𝗕𝟬𝟭 amb 𝗕𝗟𝗨𝗘𝗧𝗢𝗢𝗧𝗛®.

Recordar també que el passi es farà a la  Sala 12 (la més nova de totes, amb les últimes tecnologies en imatge i so), que s'omplirà només al 50% de la seva capacitat (una quarantena de persones) i com sempre, amb totes les garanties de seguretat, distància, desinfecció i protocols sanitaris corresponents.      

Tens temps per participar en el sorteig fins diumenge dia 20 a les 23:00 de la nit, moment en que realitzarem el sorteig entre tots els participants, els quals donarem a conèixer dilluns dia 21.

Per  participar heu de fer el següent:

— Entra al nostre Instagram

— Obre la publicació amb la imatge de 'Saint Maud'

— Fes like al post

— Segueix el nostre perfil d'Instagram - @tarragonadigital

— Segueix el perfil d'Ocine - @ocine.es

— Deixa un comentari etiquetant a la persona amb qui t’agradaria gaudir de la pel·lícula 'Saint Maud' a Ocine

Pots participar tantes vegades com vulguis, sempre etiquetant a persones diferents, i així seran més les possibilitats de guanyar. Entra al nostre Instagram i no deixis que se t'escapi aquesta  oportunitat!