Imatge de la pel·lícula 'Terra de Telers'

Passi especial de 'Terra de Telers' a Ocine Les Gavarres amb presència del director de la pel·lícula

Cita ineludible pels amants del bon cinema en català. Aquest dimarts, el director de 'Terra de Telers' serà a Ocine Les Gavarres per presentar la seva última pel·lícula

Ocine Les Gavarres ha anunciat per aquest dimarts 15 de desembre a les 19:45 de la tarda un passi especial de la pel·lícula estrenada aquesta setmana 'Terra de Telers'.

El seu director, Joan Frank Charansonnet  serà al multi cinemes de Tarragona presentant la seva pel·lícula als espectadors tarragonins que vagin a Ocine per gaudir d'aquest recomanable film.

Terra de Telers, estrena destacada a Tarragona

'Terra de Telers' ha estat una de les estrenes destacades d'aquesta setmana i una de les grans produccions de cinema català d'aquest 2020.

La pel·lícula dirigida per Charansonnet (director també d'altres pel·lícules com 'Pàtria: la llegenda d'Òtger Cataló'  o 'Anunnaki: los caídos del cielo') ens situa en una colònia tèxtil des d'on es retrata i s'homenatja el passat industrial de Catalunya a través de la mirada de la Julieta.

La nena, amb només sis anys, fuig de la misèria de la Catalunya rural de principi de segle juntament amb la seva família. S'estableixen a la Colònia Vidal i allà es farà adolescent, dona i àvia a la vegada que veurà passar els principals fets històrics del segle XX al nostre país durant més de seixant anys.

Vivències personals i retrat històric de Catalunya

Com un llenç de records, vivències i sensacions de la protagonista de la història (quatre actrius diferents interpreten Julieta al llarg de la seva vida) les històries personals i humanes s'aniran desgranant en paral·lel a l'arribada de la industrialització de Catalunya, la Guerra Civil, la duresa de la postguerra o el nou auge industrial dels anys seixanta.

'Terra de Telers' ha gaudit d'una bona acollida del públic durant aquest cap de setmana i aquest dimarts comptarà amb un passi d'excepció a Tarragona al qual assistirà Joan Frank Charansonnet, qui presentarà la pel·lícula al públic tarragoní.

Els espectadors podran escoltar de primera mà les històries i anècdotes rere les càmeres o les dificultats que s'ha trobat l'equip que ha participat en el  projecte per dur a bon port, en els temps que corren, una pel·lícula tècnicament molt ben feta i argumentalment prou sòlida com per optar als Premis Gaudí que s'entregaran aquests dimecres dia 16.

El passi VIP de Terra de Telers a Tarragona serà demà dimarts 15 de desembre a partir de les 19:45 de la tarda. Podeu comprar les vostres entrades aquí.