GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

3de7 per partida doble dels Bous de la Bisbal

Els de la camisa taronja l’han descarregat a la Juncosa del Montmell i Vilafranca del Penedès
Els Bous de la Bisbal van descarregar el primer 3de7 de l'any a la Juncosa del Montmell | Bous de la Bisbal

La colla castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès està protagonitzant una gran temporada. La formació taronja ha tingut un cap de setmana molt positiu en les dues sortides que ha fet a la Juncosa del Montmell i la diada de pre-festa major de Vilafranca organitzada pels Xicots.

A la Juncosa, arriba el 3de7

Divendres a la nit, els Bous es van desplaçar a la població veïna de la Juncosa del Montmell per participar dins els actes de la festa major. La colla bisbalenca, que va actuar en solitari, va descarregar el 3de6 amb l’agulla de sortida. A la segona ronda, van completar el primer 3de7 de l’any. Van completar les tres rondes de castells amb la torre de 6. A la ronda de pilars, van descarregar el pilar de 5. Sens dubte, un resultat extraordinari.

I l’endemà, a Vilafranca més

Quan gairebé encara no havien passat vint-i-quatre hores, els Bous es van tornar a enfaixar. Aquest cop, ho van fer a la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès amb motiu de la diada de pre-festa major organitzada pels Xicots. Novament, els bisbalencs van tornar a completar una gran diada. Van completar la torre de 6, el segon 3de7 del cap de setmana, el 3de6 aixecat per sota i el pilar de 5.

 

Les xifres dels Bous han estat molt satisfactòries en aquest darrer cap de setmana d’agost. Han descarregat per partida doble la torre de 6, el 3de7 i el pilar de 5. I encara queden un parell de mesos de temporada, fet que fa pensar que encara poden millorar la trajectòria.

 

A la mateixa actuació, també hi van ser els Xicots de Vilafranca. Els de Cal Noi Noi van descarregar el 3de8, el 4de8 i la torre de 7.

Una temporada per emmarcar

A banda dels dos 3de7 completats, els Bous han dominat quasi bé tota la gamma de sis pisos aquesta temporada. Han fet el 5de6 (1 descarregat), la torre de 6 (10 descarregades), el 4de6 (2 descarregats), el 4de6 amb l’agulla (4 descarregats + 2 intents desmuntats), el 3de6 (2 descarregats), el 3de6 amb l’agulla (5 descarregats + 2 intents desmuntats), el 3de6 aixecat per sota (2 descarregats) i el pilar de 5 (3 descarregats).