Altres actuacions castelleres del tercer cap de setmana de setembre

Terrassa, Vilanova i Vilafranca han comptat amb colles de la demarcació
Imatge d'arxiu dels Xiquets de Reus | Xiquets de Reus

Més enllà del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona i Altafulla, les actuacions de Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès també han vist enlairar construccions per part de colles del Camp de Tarragona. Tot i això, en cap d’aquestes tres places s’ha pogut veure cap estructura superior al 3de8.

Els Xiquets de Reus ensopeguen amb el 2de7

La diada de l’Avi Emili Miró de Terrassa no ha estat positiva pels Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana han descarregat el 3de8 i el 4de8 en les dues primeres rondes. Seguidament, han deixat el 2de7 en intent. En ronda de repetició, han alçat el 4de7 amb el pilar.

Els Castellers de Terrassa han estat a un pas de carregar la torre de 8 amb folre. Tot i no assolir el repte principal del dia, els de la camisa blau turquesa han sortit de plaça amb el 4de8, el 3de8 i la torre de 7.

Per la seva banda, els Marrecs de Salt s’han anotat la torre de 7 com a millor construcció. La formació de la camisa blau ter també ha aconseguit descarregar el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

4de8 dels Nens del Vendrell a Vilanova

La diada Albert Salvany de Vilanova i la Geltrú ha tornat a ser un punt de rodatge pels Nens del Vendrell. La colla que dirigeixen Francesc Huertas i Daniel Doria s’han anotat la torre de 7, el 4de8 i el 5de7.

La colla local, els Bordegassos de Vilanova, ha deixat en intent el 3de8 de sortida. Els de la camisa groc-terrós han redreçat la seva actuació amb la torre de 7 i el 7de7.

Els Castellers de Lleida han carregat el 4de8 després d’un intent desmuntat. Aquesta caiguda ha obligat a suspendre la diada a mitja segona ronda per falta d’assistències mèdiques. Abans de l’ensopegada amb el carro gros, els lleidatans havien descarregat el 3de7.

A una setmana de la Mercè local, els Castellers de Sants han assegurat les dues estructures bàsiques de vuit. Han començat descarregant el 4de8. A la segona ronda, han plantat el 3de8. Com a tercer castell, han deixat el 7de7 en intent desmuntat.

Sant Pere i Sant Pau es preparen per Santa Tecla

Dissabte, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van ser presents a la diada del 37è aniversari dels Xicots de Vilafranca. Els de la camisa verda van aprofitar per rodar les construccions que preparen de cara a la diada de Santa Tecla del pròxim 23 de setembre. Van completar el 2de7, el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el pilar de 6.

Els Xicots de Vilafranca es van anotar el 5de7, el 4de8 i dos intents desmuntats de 7de7. Els Castellers d’Esplugues van plantar el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7. La quarta colla a plaça, la Jove de Sitges, es va apuntar el 3de7 amb l’agulla, el 4de7 i el 3de7.

"La diada de setembre d’Altafulla es queda sense castells de nou" "😍CASTELLS: Tarragona es prepara per una nova diada de gamma extra!"