Altres diades castelleres del cap de setmana

Destaquen les diades de Cambrils, Altafulla, Vilafranca i el Papiol
Pilars de totes les colles participants en la diada del Firal de Vilafranca del Penedès | Nois de la Torre

El cap de setmana també ha tingut d’altres compromisos castellers amb representació de colles de la demarcació. Convé deixar constància de les construccions que s’han vist a Cambrils, Altafulla, Vilafranca del Penedès i el Papiol.

 

Dos castells de set a Cambrils

Dissabte a la tarda, Cambrils va acollir una actuació amb la participació de la colla local i els Xiquets del Serrallo. Els cambrilencs van alçar el 2de6, el 3de7 i el 4de6. Per la seva banda, els del barri mariner es van anotar el 3de6 amb l’agulla, el 3de7 i el 2de6.

Pilars de les colles participants en la diada de Cambrils | Xiquets del Serrallo

 

Estructures de sis a Altafulla

La diada de Primavera d’Altafulla va deixar castells de sis per les tres agrupacions participants. La colla local, els Castellers d’Altafulla, va aconseguir completar el 3de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 4de6.

4de6 amb l'agulla dels Castellers d'Altafulla a la diada de Primavera | Castellers d'Altafulla

 

Les colles convidades a la plaça Martí Royo van tenir dificultats per completar tres construccions de sis. Els Torraires de Montblanc van fer el 3de6 i un intent de 3de6 amb l’agulla. Els Minyons de l’Arboç es van anotar el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 després de dos intents desmuntats i el 3de6.

 

Els Nois desmunten el 3de7

A la diada del Firal de Vilafranca del Penedès, els Nois de la Torre van desmuntar el 3de7 en dues ocasions. Els de la camisa blau-cel van redreçar l’actuació de la capital de l’Alt Penedès amb el 3de6 amb l’agulla i el 4de6.

 

Els Xicots de Vilafranca van sortir de la seva diada amb el 4de7 amb l’agulla, el 4de7 i el 5de7. La Jove de Sitges es va apuntar el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7. Els Castellers de la Sagrada Família van completar el 3de7, el 4de7 i el 5de7. Els Castellers de Castelldefels van descarregar els dos castells bàsics de set i el 5de6. Finalment, els Castellers de Sant Feliu es van anotar el 2de6 com a millor castell.

 

Gamma bàsica de sis dels Bous

A la Fira de la Cirera del Papiol, els Bous de la Bisbal del Penedès van descarregar el 3de6 i el 4de6 després d’un intent desmuntat. També van desmuntar el 2de6. Per la seva banda, els Matossers de Molins de Rei van completar el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Més notícies de la categoria Castells