Altres diades castelleres del cap de setmana

L’Arboç i Sabadell han estat les places protagonistes
Els Nens del Vendrell han actuat a l'Arboç i Sabadell | Nens del Vendrell

El segon cap de setmana del mes de juny no ha tingut tanta activitat per part de les colles de la demarcació de Tarragona. Tot i això, els Nens del Vendrell han estat presents a la diada d’inici de temporada dels Minyons de l’Arboç i a l’aniversari dels Castellers de Sabadell.

 

Doblet de gamma alta de set dels Nens

Els Nens del Vendrell han actuat aquest cap de setmana per partida doble. Dissabte, la colla de la capital del Baix Penedès va ser a l’Arboç a la diada d’inici de temporada de la colla local. Al carrer Major, van descarregar la torre de 7, el 4de7 i el 3de7.

 

Els Minyons de l’Arboç van descartar el castell de set. Els de la camisa vermella es van anotar la torre de 6, el 3de6 amb l’agulla i el 3de6. A la ronda de pilars, també van aconseguir descarregar el pilar de 5.

 

Els Bordegassos de Vilanova van completar tres castells de set a la plaça arbocenca. Els de la camisa groc-terrós es van apuntar el 4de7 amb l’agulla, el 3de7 i el 4de7.

 

La quarta colla a plaça, els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, van completar tres estructures de sis pisos. Els de la camisa taronja es van anotar el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i el 3de6.

 

Diumenge, a Sabadell, els Nens del Vendrell van actuar a la plaça de Sant Roc amb motiu de l’aniversari de la colla local. La colla dirigida per Francesc Huertas i Daniel Doria va completar la torre de 7, el 4de7 i el 3de7.

 

Els Castellers de Sabadell van sortir amb un bon regust de la seva diada. Els de Bea Jiménez van tornar a descarregar el 3de8 i el 4de8. A la tercera ronda, van completar el 7de7, castell que de ben segur apujaran un pis més ben aviat.

 

Els Castellers de Sant Cugat també van oferir un bon repertori a la seva població veïna. Els gausacs van completar la torre de 7, el 3de8 i el 4de7.

 

Actuació de sis dels Bous

Els Bous de la Bisbal també han actuat aquest cap de setmana. Ho van fer dissabte a Barcelona amb motiu d’un congrés de dermatòlegs. Els de la camisa taronja van fer el pilar de 4, el 4de6, el 3de6 després d’un intent desmuntat, quatre pilars de 3 i un pilar de 4 aixecat per sota.