Els Bous de la Bisbal celebren la quarta diada de la Colla

Els de la camisa taronja han convidat a tres agrupacions de fora
Els Bous de la Bisbal celebren dissabte la seva diada | Bous de la Bisbal

Aquest cap de setmana, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca organitza la festa major Xica en honor a Santa Margarida. Dins del programa d’actes, també hi ha prevista una diada castellera amb els Bous de la Bisbal, els Castellers de Cornellà, els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Mediona.

 

L’actuació està prevista, a partir de les sis de la tarda, al carrer del Doctor Robert. Mitja hora abans, hi haurà una cercavila des del Poliesportiu fins al lloc de la diada. En acabar, hi haurà un pica-pica per a totes les colles participants.

Els Bous podrien intentar el 4de7

La diada de dissabte es presenta ambiciosa per la colla local. Els Bous de la Bisbal han fet un gran inici de temporada i es plantegen el primer castell de set del 2019 en forma de 4de7. El 2de6 i el 5de6 també podrien entrar en el repertori.

 

De moment, els Bous han fet el 2de6 (5 descarregats + 1 intent desmuntat),  el 5de6 (1 descarregat), el 4de6 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de6 amb l’agulla (1 descarregat + 2 intents desmuntats, el 4de6 amb l’agulla (1 descarregat) el 3de6 (5 descarregats + 1 intent) i el 4de6 (6 descarregats +2 intents desmuntats).

Castells de 7 i de 6 de les altres tres colles

Tot i que es troben a les acaballes del primer tram de temporada, els Castellers de Cornellà i els Castellers de Mediona hi podrien provar algun castell de set pisos a la Bisbal del Penedès. Per la seva banda,  els Matossers de Molins de Rei encararien la jornada amb tres castells de sis.

 

Els Castellers de Cornellà han assolit el 5de7 (2 descarregats), el 4de7 amb l’agulla (2 descarregats), el 3de7 (9 descarregats), el pilar de 5 (9 descarregats + 1 carregat), el 4de7 (8 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 2de6 (2 descarregats) com a millors castells.

 

Els Matossers de Molins de Rei han completat el 3de7 (1 descarregat),  el 2de6 (3 descarregats+ 2 intents desmuntats), el 5de6 (1 descarregat), el 3de6 amb l’agulla (5 descarregats + 1 intent desmuntat), el 3de6 (6 descarregats) i el 4de6 (6 descarregats).

 

Els Castellers de Mediona han fet l’aleta al 4de7 (1 descarregat), el 2de6 (2 descarregats), el 5de6 (2 descarregats), el pilar de 5 (1 descarregat) i el 7de6 (1 descarregat) com a màximes estructures.