Cap de setmana de plena activitat de les colles tarragonines

Els Xiquets de Tarragona tenen doble compromís a Constantí i als Pallaresos
Els Xiquets de Tarragona afronten dues diades aquest cap de setmana | Xiquets de Tarragona

A falta de dues setmanes i mitja per Sant Magí, les quatre colles de la ciutat de Tarragona afronten les darreres sortides per plantar-se el 19 d’agost amb el seu màxim ventall de castells.

Doble actuació dels Xiquets a Constantí i als Pallaresos

Els Xiquets de Tarragona seran dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la festa major de Constantí. Després de l’intent de 3de9 amb folre dissabte passat a Vila-seca, els ratllats es veuen obligats a fer una passa enrere i encarar l’actuació amb construccions de vuit pisos. Un programa similar també el portaran a la diumenge, a les sis de la tarda, a la festa major dels Pallaresos.

El Serrallo també a Constantí

Dissabte, a Constantí, els Xiquets de Tarragona actuaran acompanyats dels Xiquets del Serrallo, colla que té de moment el 4de7 amb l’agulla com a millor castell. Els del barri mariner estan treballant d’altres estructures, però sembla que no veuran la llum fins a Sant Magí. De moment, a la vila constantineca optarien per repetir de les actuacions de Sant Joan i Sant Pere que van fer el passat mes de juny.

Sant Pere i Sant Pau als Pallaresos

Als Pallaresos, diumenge, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau volen continuar rodant tota la gamma bàsica de vuit i gamma alta de set. Sembla que les intencions de David Lobo passarien per un castell de vuit bàsic i el pilar de 6 com a màximes fites.

 

A banda dels Xiquets i Sant Pere i Sant Pau, al carrer Nou dels Pallaresos també hi seran els Nois de la Torre, formació que vol completar tres estructures de set pisos.

Visita de la Jove de Tarragona a Tortosa

Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona actua diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Després d’unes setmanes al màxim, els d’Aleix Bordas volen aprofitar aquest desplaçament per donar oportunitat a castellers que no pugen habitualment als castells de vuit. La Jove actuarà al costat de la colla local, els Castellers de Tortosa.