Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau triomfen al Catllar

Els de la camisa verda repeteixen la clàssica i s’apunten el primer pilar de 7 amb folre
Pilar de 7 amb folre dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau al Catllar | Bego Garcia

Que bons que són els Castellers de Sant Pere i Sant Pau!  Els del barri tarragoní han completat  els deures programats a la diada de Sant Jaume del Catllar. Han demostrat una tècnica extraordinària que els dona ales a plantejar-se qualsevol repte. 

 

Els de David Lobo han fet història i han igualat la millor diada del seu historial. Han anat pas a pas. De sortida, han completat el 3de8, el vuitè de l’any. A la segona ronda, s’han apuntat el 2de7, també el vuitè de l’any. Han tancat les tres rondes de castells amb el 4de8, que és el quart d’aquest 2018. A la ronda de pilars, han descarregat el primer pilar de 7 amb folre, que s’ha hagut de lluitar fins a l’últim alè per part del terç.

 

I ara què? Per Sant Magí, els de la camisa verda somien en incorporar un o dos castells de la gamma alta de vuit. S’estan treballant el 2de8 amb folre i el 5de8. També s’han començat a tastar els castells amb el pilar al mig. El que és segur que enguany Sant Pere i Sant Pau pot apuntar més lluny. I més tenint en compte que són una colla que descarrega els castells a assaig abans de treure'ls a plaça.

Reus fa la tercera tripleta de vuit

Els Xiquets de Reus han complert amb el seu programa previst al Catllar i han demostrat una bona solidesa. Els de la camisa avellana, que aquest diumenge tornaran a actuar a Bonastre, han completat el 3de8, el 2de8 amb folre i el 4de8. Després d’aquesta actuació, caldrà veure com els de la capital del Baix Camp encaren la diada de Santa Anna del pròxim del 28 de juliol. Qui sap si es podrien plantejar el 5de8 o alguna nova estrena.

 

Serrallo repeteix el 4de7 amb l’agulla

Actuació tranquil·la dels Xiquets del Serrallo a la plaça de la Vila del Catllar. Els del barri mariner han descarregat el 4de7, el tercer 4de7 amb l’agulla de l’any i el 3de7. Aquest diumenge, els de la camisa blau marí tornen a actuar a la Vilella Alta al costat dels Brivalls de Cornudella. Tot i això, no s'espera que els d'Adrià Iglesias estrenin alguna nova construcció.