ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Clàssica de set dels Xiquets del Serrallo a la diada del Carme

Els del barri mariner van compartir actuació amb els Xicots de Vilafranca i els Torraires de Montblanc
3de7 dels Xiquets del Serrallo a la diada del Carme | Xiquets del Serrallo

A diferència d’altres temporades, l’actuació de la verge del Carme del barri tarragoní del Serrallo, que va tenir lloc dissabte, va ser discreta. Ni tan sols, es va veure cap castell de la gamma bàsica de vuit. Els Xiquets del Serrallo, els Xicots de Vilafranca i els Torraires de Montblanc van oferir uns registres, a la plaça de Sant Magí, per sota de les seves possibilitats.

Gamma bàsica de set dels locals

Els Xiquets del Serrallo van aparcar el 4de7 amb l’agulla i es van centrar en la consolidació de les estructures de la gamma bàsica de set. Els d’Adrià Iglesias van descarregar el 3de7, el 4de7 i el 2de6.

 

Els de la camisa blau marí tornaran a les places aquest dissabte a la fira de Sant Jaume del Catllar acompanyats dels Xiquets de Reus i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Els Xicots segueixen sense trobar el camí

Els Xicots de Vilafranca estan molt per sota del seu nivell en aquests primers compassos del 2018. Els de Cal Noi Noi van anunciar dijous que un dels seus nous caps de colla, Quim Mestres, deixava el càrrec per motius professionals. Al Serrallo, van descarregar el 5de7, el 4de7 i el 3de7. De moment, encara no han portar el 3de8 a plaça. Caldrà estar atents com evoluciona la colla vilafranquina en aquest tram final de juliol.

 

Els Xicots afronten aquest pròxim cap de setmana doble compromís. Dissabte, seran a Masquefa i diumenge a Sant Vicenç dels Horts.

Montblanc s’entrebanca

Tampoc no van estar gens fins els Torraires de Montblanc. Els de la camisa grana van completar el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla, però el 4de6 de la tercera ronda van deixar-lo en intent desmuntat.

 

Els montblanquins tornaran a actuar divendres a casa amb motiu de la inauguració de l’Acampada Jove.