Les quatre colles castelleres de Tarragona es comprometen a «reforçar l'accent social» en temps de pandèmia

Les entitats agraeixen «l'esforç i el compromís» de l'Ajuntament de la ciutat per respondre a les dificultats

Les quatre colles castelleres de la ciutat de Tarragona han volgut donar-se la mà tot just celebrar-se el darrer Consell Municpal de Castells i han signat un comunicat conjunt a través del qual reivindiquen «la funció social i integradora» del món dels castells i el compromís de «reforçar la nostra vessant social» i la implicació amb la vida social i cultural de la capital en un context d'incerteses i dificultats com l'actual.

La Colla Jove, els Xiquets de Tarragona, els del Serrallo i la Colla de Sant Pere i Sant Pau han acordat anar a l'una per, en la mesura del possible, combinar aquests valors amb el benefici de la ciutadania tarragonina. També han volgut agrair de forma explícita «l'esforç i el compromís» de l'Ajuntament de la ciutat, després que aquest hagi fet oficial l'obertura d'una subvenció per sufragar part de les despeses de les entitats per aquest 2020, tot i no saber quan ni com podran reprendre l'activitat a plaça.

Les colles mantenen «la il·lusió per tornar a l'activitat» com més aviat millor amb l'horitzó al Concurs de Castells del novembre, si bé la incertesa és total i l'organització manté oberts tots els possibles escenaris respecte a la seva celebració o suspensió en funció del context que dibuixi l'alerta sanitària de cara a finals d'any.

"Commoció al món casteller: Mor un històric membre de la Colla Jove de TGN" "➡ El món casteller confia en poder celebrar la temporada i que es mantingui el Concurs"