GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Jove de Tarragona actuarà enguany a Sant Fèlix per quarta vegada

Un any més, a Sant Fèlix no hi fallaran les dues colles de Valls i els Castellers de Vilafranca
El 3 de 10 amb folre i manilles que els Castellers de Vilafranca van completar a la primera ronda de Sant Fèlix l'any passat. | ACN

 

Els administradors de Sant Fèlix, la Festa Major de Vilafranca del Penedès, ja han anunciat les quatre colles que el proper 30 d'agost de 2019 participaran a la diada castellera del migdia. Seran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i, com a novetat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L'entrada dels del Cós del Bou al cartell coincideix amb la decisió dels administradors de no convidar a Sant Fèlix els Minyons de Terrassa.

 

La quarta participació de la Jove de Tarragona a Sant Fèlix

Serà la quarta vegada que la Colla Jove Xiquets de Tarragona actuarà a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès per Sant Fèlix. L'any 1996 i el 2012, els de la camisa morada ja hi van actuar, però llavors ho van fer en substitució de la Colla Joves Xiquets de Valls.

 

L'any 2014 va ser la seva darrera participació a la cita vilafranquina, quan van accedir al cartell després que els administradors d'aquell any decidissin no convidar els Minyons de Terrassa. Cinc anys després, es repeteix la mateixa circumstància i la Jove de Tarragona torna a la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.

 

Les quatre colles que participaran a la Diada de Sant Fèlix 2019 a Vilafranca del Penedès

D'aquesta manera, doncs, aquestes seran les quatre formacions que seran el proper divendres, dia 30 d'agost, a la Diada Castellera de Sant Fèlix que se celebrarà a les dotze del migdia a Vilafranca del Penedès:

 

Castellers de Vilafranca

Última actuació a Sant Fèlix (2018): 3de10fm, Tde8sfC, i4de10fm, id4de9f.

 

Colla Vella dels Xiquets de Valls

Última actuació a Sant Fèlix (2018): 4de9sf, 2de8sfC, id4de10fm, 4de9fp, Pde8fm.

 

Colla Joves Xiquets de Valls

Última actuació a Sant Fèlix (2018): 2de8sf, 5de9fC, 3de9f, Pde6.

 

Colla Jove Xiquets de Tarragona

Última actuació a Sant Fèlix (2014): 3de9f, 5de9f, 9de8, Pde8fmC.

 

També et pot interessar