GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Xiquets signen el primer castell de vuit tarragoní de l'any

Han completat el 3 de 8 a la Diada de Sant Jordi
Detall del 3 de 8 dels Xiquets de Tarragona, el primer castell de vuit de l'any 2019 d'una colla tarragonina. | Xiquets de Tarragona

 

Ja és aquí el primer castell de vuit de l'any fet per una colla de la ciutat de Tarragona. Es tracta del 3 de 8 que han completat a la Rambla Nova de la ciutat els Xiquets de Tarragona, el gran titular d'aquest vespre de dimarts, diada de Sant Jordi. La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estrenat el 9 de 7, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han sumat el 4 de 7 amb l'agulla i els Xiquets del Serrallo han tingut en el 3 de 7 el seu millor castell.

 

Els Xiquets de Tarragona descarreguen el 3 de 8 a la Diada de Sant Jordi 2019

Els Xiquets de Tarragona han completat a la tercera ronda el primer castell de vuit de la temporada, en forma de tres. La formació que dirigeix Oriol Peiró ha sumat en primera i segona ronda el segon 5 de 7 de l'any i també el segon 4 de 7 amb l'agulla.

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, per la seva banda, ha aprofitat per rodar castells de set de la gamma alta i per una estrena, la de la seva construcció més destacada del dia, el 9 de 7. El primer castell de la Jove ha estat el 5 de 7, que han fet a cadascuna de les actuacions que els de la camisa morada han fet enguany. L'aposta a la tercera ronda ha estat pel 4 de 7 amb l'agulla, que també han dut a totes les places.

 

Pel que fa als Castellers de Sant Pere i Sant Pau, després d'arrossegar la gamma alta de set ja des de finals de març, els de David Lobo han apostat aquesta tarda pel 4 de 7 amb l'agulla, el tercer de l'any, com a millor construcció. L'han acompanyat, tirant de rodatge, dels castells bàsics de set.

 

Finalment, els Xiquets del Serrallo han sumat el primer 3 de 7 de l'any, que ha arribat després d'un intent desmuntat. La formació del barri mariner l'ha acompanyat del 2 de 6 i el 4 de 6 amb l'agulla.

 

A Reus, segon 3 de 8 avellana

També a Reus s'han vist castells aquesta diada de Sant Jordi. És habitual que cada vespre del 23 d'abril els Xiquets de Reus actuïn a la plaça del Mercadal i avui no ha estat pas una excepció. Els de la camisa avellana han tingut en el 3 de 8 el seu millor castell: és el segon de l'any, després del que ja van sumar a Tarragona el Dissabte de Passió. Els reusencs han acompanyat el 3 de 8 del primer 5 de 7 de l'any i del 4 de 7.

 

També et pot interessar