La diada de la Mora comptarà amb un cartell de quatre colles

Hi haurà la Joves de Valls, Nois de la Torre, Castellers d’Altafulla i Tirallongues de Manresa
La Joves de Valls ja va participar a la diada de la Mora de la temporada passada | Colla Joves Xiquets de Valls

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la urbanització tarragonina de la Mora hi ha prevista l’actuació castellera de les festes d’estiu. Enguany, el cartell d’agrupacions estarà format per la Colla Joves Xiquets de Valls, els Nois de la Torre, els Castellers d’Altafulla i els Tirallongues de Manresa. Es tracta d’una jornada en què després les colles aprofiten per fer una remullada a la platja i combatre les altes temperatures.

Actuació de rodatge per la Joves

Després de l’exigència de la Firagost de dimecres, la Joves de Valls buscarà una diada tranquil·la amb l’objectiu de rodar els castells de vuit. Serà l’última cita plàcida d’una Joves que a partir del cap de setmana que ve afronta compromisos en places importants fins a la diada de Sant Fèlix del 30 d’agost a Vilafranca del Penedès.

Els Nois volen seguir sumant castells de set

Els Nois de la Torre se senten molt a gust a la Mora i tenen l’objectiu de plantar tres construccions de set. Depenent com vagi l’assaig de divendres, els de la camisa blau cel es podrien plantejar el 3de7 aixecat per sota o castells amb l’agulla.

Altafulla també podria portar castell bàsic de set

Les actuacions dels Castellers d’Altafulla al costat dels Nois de la Torre sempre són intenses. A la Mora, els de Ca l’Ixart podrien portar un castell bàsic de set que acompanyarien d’estructures de la gamma alta de sis pisos. Els altafullencs també actuen aquest divendres a la nit a Sant Vicenç de Calders.

Els Tirallongues amb la mirada posada a la festa major

Els Tirallongues de Manresa encaren el mes d’agost amb l’objectiu de plantar-se a la festa major, a finals d’agost, amb moltes possibilitats de repetir el 4de8 i la torre de 7. De moment, la Mora serà una diada de retrobament després de les vacances amb castells de set.