EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

Diumenge de doblet pels Nens del Vendrell

Els vendrellencs actuaran el mateix dia Banyeres del Penedès i Calafell
Els Nens del Vendrell tenen aquest cap de setmana doble sortida | David Prats

S’acosta la festa major de Santa Anna i els Nens del Vendrell hi volen arribar en la millor forma possible. Per això, aquest cap de setmana tindran activitat frenètica.

Diumenge, al migdia, actuaran a la festa major de Banyeres del Penedès. I a la tarda, seran a la festa major de Calafell poble. Dues sortides per preparar amb intensitat la diada vendrellenca del pròxim 26 de juliol.

 

Castell de vuit a Banyeres

La ruta dominical dels Nens per la comarca del Baix Penedès començarà, a dos quarts d’una del migdia, a la plaça de l’Om, de Banyeres del Penedès amb motiu de la festa major de Sant Cristòfor. A la diada, també hi participaran els Castellers de la Vila de Gràcia i els Minyons de l’Arboç.

 

A Banyeres, els Nens tenen la intenció de repetir el 3de8, la torre de 7 i el 5de7. Es tracta de la millor actuació que han fet aquesta temporada amb un tres que cada dia que passa té les mides ben apreses.

 

A manca de l’assaig de divendres, els Minyons de l’Arboç que se senten a Banyeres com a casa seva miraran d’estrenar algun castell de set pisos. Els de la camisa vermella han assolit el 2de6 i el pilar de 5 com a millors estructures en aquest començament de temporada.

 

Els Castellers de la Vila de Gràcia posaran punt final al primer tram de temporada. Els de la camisa blau marí també hauran actuat el dia abans a Granollers. Els objectius de la tècnica encapçalada per Oriol Constantí per les dues actuacions són el 3de8, el 4de8 i la torre de 7, encara que algunes absències a Banyeres podrien rebaixar les pretensions.

 

 

Preparació del 4de8 a Calafell

A la tarda, a partir de les set, la plaça Catalunya de Calafell poble serà testimoni de la segona actuació de la jornada dels Nens. Els de Francesc Huertas i Daniel Doria esperen repetir el 3de8 i la torre de 7. També volen completar un 4de7, estructura que els ha de servir per encarar un 4de8 que hauria de sortir en els pròxims compromisos.

 

A Calafell, també hi seran els Castellers de Sabadell i la Jove de Sitges. Els Saballuts, que són a punt de marxar de vacances, hi podrien anar amb algun castell de vuit. Per la seva banda, els sitgetans esperen portar construccions de set.