Doble compromís de la Joves de Valls abans de Firagost

Els de la camisa vermella actuen a Sitges i a l’Aquopolis de la Pineda
Una pinya de la Colla Joves Xiquets de Valls | Colla Joves

S’acosta la Firagost vallenca i la Colla Joves Xiquets de Valls ultima els últims assajos i sortides per arribar-hi en plena forma. Aquest cap de setmana, els del carrer d’en Gassó afronten dues actuacions. Dissabte, a les set de la tarda, seran al Cap de la Vila de Sitges a la diada de Juliol acompanyats de la colla local, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Castelldefels. Pel que fa a diumenge, tenen una actuació més tranquil·la i de lleure a l’Aquopolis de la Pineda.

Castell de nou a Sitges

Com l’any passat, els de Francesc Ramon volen portar un castell de nou pisos a la diada sitgetana. Possiblement, escullin el 3de9 amb folre, que ja van completar diumenge passat en solitari a la Riera de Gaià. També podrien portar el 5de8 de cara a apujar-lo un pis més a les diades de mes d’agost. El 3de8 amb el pilar, el 2de8 amb folre i el pilar de 6 podrien ser les altres estructures que farcirien l’actuació dels de la camisa vermella.

 

A la mateixa diada, la Colla Jove de Castellers de Sitges podria estrenar la torre de 7, que ja van fer sencera a l’assaig. Per la seva banda, els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Castelldefels també tenen l’objectiu de portar construccions de set pisos a la cita del Cap de la Vila.

Dia de tranquil·litat a l’Aquopolis

L’endemà de Sitges, la Joves passarà el dia al parc aquàtic Aquopolis de la Pineda (Vila-seca). Els busos sortiran a les onze del matí des de l’estació d’autobusos. Està previst que, a les dotze del migdia, els diables vermells facin una petita actuació en solitari davant de les instal·lacions del complex.

 

Un cop finalitzada la cita castellera, qui ho desitgi podrà gaudir de les atraccions del parc. Per això, la colla recomana als seus membres que es portin la roba de bany.