ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

S’exhaureixen les entrades de diumenge del Concurs de Castells

Encara se’n poden adquirir per la sessió de dissabte
El Concurs de Castells, fotografiat per Rodrigo Sicilia | Rodrigo

 
Les entrades per la jornada del diumenge 7 d’octubre del XXVIIè Concurs de Castells s’han exhaurit en una hora i 44 minuts. A les 10 hores, l’organització ha donat a conèixer, a través de les xarxes socials oficials, els enllaços per efectuar la compra de les entrades i aleshores, han accedit prop més de 3.000 usuaris.
 
La primera venda s’ha realitzat a les 10:01 hores i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44. En el primer minut de compra, s’han confirmat 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva ha estat de 3,26.  
 
Pel que fa a la jornada del dissabte, en el temps que s’han exhaurit les del diumenge, s’han venut un total de 570 entrades, unes 200 més que en la compra del 2016.  
 
Des de l’organització, la consellera de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, valora molt positiva la venda de les entrades i remarca que és l’any que el procés ha funcionat millor. “Després de molts anys buscant la manera més òptima, hem aconseguit enguany que majoritàriament les entrades s’hagin venut amb normalitat. No és fàcil gestionar la venda de 3.000 entrades en prop més de 10 minuts. Cal posar-ho en valor”, afegeix.   
 

 

Com s'ha repartit la venda d'enguany?

A diferència d'altres edicions, l'enllaç pe comprar les entrades no s'ha donat a conèixer fins pocs minuts abans de les 10 del matí per evitar col·lapse al sistema informàtic. 

 

Cada persona que ha entrat al portal de l’empresa Clorian, encarregada de la venda, ha tingut el dret a comprar un màxim de 4 entrades per intent. L’organització ha mantingut el preu de 5 euros per a les entrades de dissabte. En canvi, les de diumenge s’han apujat a 2 euros i en valen 14. Aquest increment repercuteix en els premis que rebin les colles.

 

Per diumenge, s'han posat a la venda un total de 3.680 entrades pel públic, deixant-ne 760 per colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1200 places, 1050 s'han posat a la venda, i les altres 150 es reserven per als patrocinadors.

 

De cara a la sessió de dissabte, s'han posat a disposició del públic un total de 4.080 entrades, deixant-ne 360 per a les colles i 300 per a patrocinadors i promocions.

 

La sessió de Torredembarra del 30 de setembre, que es farà a la plaça del Castell, és gratuïta.