INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

La gamma bàsica de 8 protagonista a Vila-rodona i Altafulla

Les dues colles vallenques i els Xiquets de Tarragona han abaixat el teló a la temporada 2019

 

Les dues colles dels Xiquets de Valls van acomiadar la temporada 2019 a la Fira de Vila-rodona | Colla Vella dels Xiquets de Valls

El primer cap de setmana del mes de novembre ha servit perquè algunes agrupacions de la demarcació de Tarragona celebressin les últimes sortides del curs. Com és tradicional, a Vila-rodona, les dues colles de Valls es van trobar per darrera vegada aquest 2019. D’altra banda, els Xiquets de Tarragona, també van finalitzar la temporada a Altafulla.

 

Vila-rodona plàcida

Després d’una Santa Úrsula extraordinària, i assaborint encara l’èxit assolit a la plaça del Blat amb el 3de9 sense folre carregat, les dues colles dels Xiquets de Valls van enlairar els últims castells de la temporada. La festa de final de curs de la Fira de Vila-rodona va incloure una actuació plàcida, distesa, i amb l’objectiu de donar estructures a castellers que no pugen habitualment.

 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar el 2de7, el 4de8 i el 3de7 aixecat per sota, estructura que la formació rosada fa ininterrompudament des de la temporada 1947. La diada també va servir perquè el cap de colla de la Vella, Albert Martínez, fes balanç d’un any esplèndid i anunciés que els castells de 10 són l’objectiu del 2020.

 

La Colla Joves Xiquets de Valls també es va prendre amb molta tranquil·litat la sortida de Vila-rodona. Els del carrer d’en Gassó van descarregar el 3de8, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar. L’actuació va ser molt especial pel cap de colla de la Joves, Francesc Ramon, que després de tres temporades al capdavant de la tècnica, no continuarà en el càrrec a partir de la temporada que ve.

 

Els Xiquets tanquen un any per oblidar

Gairebé a la mateixa hora que Vila-rodona, els Xiquets de Tarragona van actuar a la plaça del Pou d’Altafulla amb motiu de la festa major de Sant Martí. Els ratllats van tornar a patir una nova ensopegada en una temporada que es pot qualificar de decebedora. Després de descarregar el 4de7 amb l’agulla de sortida i, després d’un intent desmuntat, van carregar el 4de8. Van tancar les tres rondes de castells amb el 5de7.

 

La colla local, els Castellers d’Altafulla, va sortir de plaça amb el 3de7, el 4de7 i el 5de6. La tercera agrupació a plaça, els Xics de Granollers, va fer el 3de8 carregat, el 5de7 i el 4de7.

 

 

Més notícies de la categoria Castells