Jorge Herrero i Joserra Márquez, nous caps de colla dels Castellers d'Altafulla

Van ser escollits en una assemblea aquest dissabte, 19 de gener

Els Castellers d'Altafulla ja tenen nous caps de colla, en plural. Després de quatre anys de mandat de Pol Munté, els de la camisa lila feia setmanes que preparaven el relleu després que Munté ja hagués manifestat la voluntat de no seguir com a màxim mandatari tècnic de la formació altafullenca.

Així doncs, en una assemblea celebrada al seu local aquest dissabte, 19 de gener, a la tarda, els Castellers d'Altafulla van triar Jorge Herrero i Joserra Márquez com a nous caps de colla. Així ho anunciaven els d'Altafulla a través de les xarxes socials aquest dissabte al vespre:

Herrero i Márquez compartiran càrrec

Jorge Herrero i Joserra Márquez, doncs, compartiran el màxim càrrec tècnic de la colla. Mentrestant, a la junta administrativa, Paco Pérez seguirà sent el president de l'entitat, però s'incorpora, com a vicepresident, un excap de colla dels altafullencs, Arturo Palavecino. Ara, caldrà que els nous caps de colla defineixin els objectius de la temporada, que arrencaran a la primavera, amb cert bon regust de 2018: una de les grans notícies va ser el fet d'acabar l'any sense cap llenya.

La temporada passada va ser de renovació per als de Ca l'Ixart. Quant a xifres, va aconseguir un castell de la gamma alta de set i també van sovintejar les dues estructures bàsiques de set pisos i el pilar de cinc.

També et pot interessar

Resum de 2018: Els Castellers d’Altafulla mantenen la gamma alta de set