La Jove de Tarragona, quarta colla de la diada de Sant Fèlix 2020

Els del Cós del Bou actuaran a la plaça vilafranquina per segon any consecutiu
El 5de9 de la Colla Jove, el seu castell insígnia, durant la diada de Sant Magí 2019 | Àngel Ullate

La Colla Jove Xiquets de Tarragona repetirà per Sant Fèlix i el pròxim 30 d’agost serà a Vilafranca. Segons avança la ‘Revista Castells’, els del Cós del Bou tornaran a enlairar-se en una de les diades més emblemàtiques i assenyalades del calendari casteller. En detriment dels Minyons de Terrassa, els administradors de la festa major vilafranquina han escollit els de la camisa lila per compartir plaça amb els amfitrions, els Castellers de Vilafranca, i les dues colles de Valls.

El 9 de març, precisament, els responsables de la Festa Major de Sant Fèlix tenen previst una presentació amb els dirigents de les quatre colles, on faran oficial el ‘line up’ casteller i els motius de la tria. Serà la cinquena vegada que la Jove de Tarragona actua per Sant Fèlix, després de les seves participacions el 1996, el 2012, el 2014 i el passat 2019.

També et pot interessar 

"‼ La decisió que ha pres el president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona" "‼ IMPORTANT: Repsol signa un nou acord de 10.000 euros amb el món casteller per al 2020"