GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Joves de Valls encara amb ambició la festa major de Terrassa

Els de la camisa vermella hi podrien portar el pilar de 8 amb folre i manilles
La Joves de Valls ja va carregar el 2de9 amb folre i manilles a la festa major de Terrassa 2016 | ACN

Sis dies després de la festa major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls afronta aquest diumenge una altra sortida destacada. Serà, a dos quarts d’una del migdia, a la festa major de Terrassa al costat de les dues colles locals. L’actuació, que se celebrarà al Raval de Montserrat, podria tenir gamma extra vermell.

 

Possible pilar de 8 emmanillat de la Joves

L’assaig d’aquest divendres a la nit serà clau per veure si la Joves de Valls té a punt el pilar de 8 amb folre i manilles de cara a la festa major de Terrassa. Després de descarregar dos pilars de 7 amb folre per Completes i Sant Joan, els del carrer d’en Gassó tenen una opció immillorable per apujar l'espadat un pis. Tot i això, abans haurien de tornar a descarregar el 3de9 amb folre, a banda que també tenen pendent d’assolir el 4de9 amb folre.

 

Fins al moment, la Joves ha fet el 3de9 amb folre (1 descarregat+ 2 carregats+ 2 intent desmuntats), el 4de9 amb folre (2 intents desmuntats), el 3de8 amb el pilar (5 descarregats), el 2de8 amb folre (5 descarregats), el 3de8 (5 descarregats) i el 4de8 (5 descarregats + 2 intents desmuntats) com a millors castells.

 

Els Minyons volen més d’un gamma extra

Després d’un bon començament de temporada, els Minyons de Terrassa es marquen la festa major com l’escenari de treure els primers castells de gamma extra del curs. La colla que dirigeix Arnau Boada assegura el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles. També han assajat el 5de9 amb folre i el 9de8, encara que no se sap si estaran per diumenge.

 

Aquest 2019, els malves han assolit el 3de9 amb folre (5 descarregats), el 4de9 amb folre (1 descarregat +1 carregat), el 5de8 (6 descarregats), el 4de8 amb l’agulla (1 descarregat), el 7de8 (1 descarregat), el 2de8 amb folre (7 descarregats) i el pilar de 7 amb folre (3 descarregats) com a millors castells.

 

Clàssica de vuit dels Castellers de Terrassa

Per l’altra colla de la ciutat, els Castellers de Terrassa, els objectius són assolir la primera clàssica de vuit de la temporada. A manca d’estrenar el 3de8, els de la camisa blau turquesa ja han assolit la torre de 7 (4 descarregades) i el 4de8 (1 descarregat).