Llorenç del Penedès ja té una segona plaça de nou

Joves de Valls i Jove de Tarragona hi descarreguen el 3de9 folrat
3de9 amb folre descarregat de la Colla Joves Xiquets de Valls a Llorenç del Penedès | Colla Joves Xiquets de Valls

La Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona han fet aquest diumenge plaça de nou pisos el carrer Francesc Macià de Llorenç del Penedès, el nou escenari destinat a la diada de festa major després de la remodelació urbanística de la plaça de la Vila.

Aquest municipi de la comarca del Baix Penedès ha vist una Jove de Tarragona rodant-se de cara a Sant Magí i una Joves de Valls amb ressaca de la Firagost. A Llorenç, també hi hagut els Nens del Vendrell que, a un bon nivell, han completat la segona clàssica de vuit del curs.

Primer 2de8 folrat de la Jove

La Jove de Tarragona ha acabat firmant la millor diada de plaça amb el 5de8, el primer 2de8 amb folre de l’any, el 3de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Abans de Sant Magí, els liles encara tindran dos compromisos. Dijous al vespre, actuaran a les festes de Sant Roc del carrer del Cós del Bou amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i diumenge a la tarda seran a la Canonja al costat dels Xiquets del Serrallo.

3de9 amb folre descarregat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona a Llorenç del Penedès | Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

La Joves ensopega amb el 5de8

La visita a Llorenç de la Joves de Valls ha resultat agredolça. Els de la camisa vermella han completat un 3de9 amb folre que se li ha situat al límit. A la segona ronda, han carregat el 5de8. Seguidament, s’han apuntat el 3de8 amb el pilar. Per acabar, han alçat l’espadat de 6. Dijous al migdia, els del carrer d’en Gassó seran a la festa major de la Bisbal del Penedès amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Clàssica dels Nens del Vendrell

Els Nens del Vendrell han firmat la segon clàssica de vuit de l’any amb uns correctíssims 3de8 i 4de8. A la tercera ronda, també han descarregat una excel·lent torre de 7. Després de Llorenç, els vendrellencs s’aturen uns dies per vacances i tornaran a l’activitat a finals de mes per preparar la diada de Santa Rosalia de Torredembarra del pròxim 1 de setembre.

"El Concurs de Castells ja coneix els canvis de normativa" "Joves i Jove volen portar castells de nou a Llorenç del Penedès"