Els Nens del Vendrell busquen fer el pas a Calafell

Els vendrellencs es podrien plantejar la primera torre de 8 amb folre de l’any
Torre de 8 amb folre dels Nens del Vendrell l'any 2015 | Nens del Vendrell
 

Diumenge, a dos quarts d’una del migdia, a la plaça Catalunya, Calafell viurà la diada de la festa major. El cartell de formacions participants d’aquesta edició estarà format pels Nens del Vendrell, els Xiquets de Reus i els Castellers de Terrassa. Es tracta d’una actuació amb molta calor i en un indret ple de turistes encuriosits que passen l’estiu a la zona. Es preveu que les tres colles estiguin en disposició d’enlairar castells de vuit.

Els Nens volen la torre abans de festa major

A una setmana i mitja de la festa major de Santa Anna, els Nens del Vendrell necessiten avançar terminis. Calafell és una bona plaça sense pressió i podria ser l’emplaçament en què es podrien plantejar la primera torre de 8 amb folre del curs. A banda de la torre, la colla dirigida per Jordi Cunillera i Guillem Vinyes també es marca l’objectiu de plantar-hi el 3 i el 4de8.

 

Tot i el canvi de tècnica, l’agrupació de la capital del Baix Penedès porta un bon ritme de temporada i sense cap caiguda. Han fet el 5de7 (3 descarregats), la torre de 7 (7 descarregades), el 4de8 (3 descarregats) i el 3de8 (4 descarregats) com a castells més destacats.

Reus tornen de vacances

Després d’un Sant Pere gloriós i uns dies de descans, els Xiquets de Reus tornen a les places. A Calafell, els de Toni Rull es podrien plantejar un o dos castells de vuit bàsics. També aprofitarien per rodar la gamma alta de set. Els de la camisa avellana estan treballant el 5de8 de cara a les diades del Catllar i Santa Anna de finals de juliol.

El carro gros podria ser l’objectiu dels Castellers de Terrassa

A falta de dues diades per marxar de vacances, els Castellers de Terrassa es podrien plantejar a Calafell el primer 4de8 de l’any. Els de la camisa blauturquesa podrien acompanyar el carro gros de la torre de 7 i el 5de7.