Els Nois de la Torre mantenen bon aparador de gamma alta de 7

Els de la camisa blau cel han descarregat el 3de7 aixecat per sota en dues ocasions
Els Nois de la Torre han tornat a sovintejar els castells de la gamma alta de 7 | cedida

Ja fa dos anys que els Nois de la Torre s’han recuperat de temporades difícils i tornen a ser una colla que ha sovintejat la gamma alta de 7. El 2019 ha tornat a ser molt productiu, tot i el relleu de cap de colla. També s’ha aconseguit fer créixer socialment l’entitat i mantenir la majoria d’estructures. Tot i això, no han pogut passar del 3de7 aixecat per sota

La temporada ha anat seguint, més o menys, el guió del 2018. Un any més, s’han prioritzat les diades del Quadre i Santa Rosalia, les dues festes majors del municipi, per plantejar-se els millors castells de la temporada.

 

De cara l’any que ve, coincidint amb el Concurs de Castells, els torrencs haurien de seguir treballant per assolir el 2de7 i el 4de8, dues assignatures pendents que la colla té en cartera des de fa molt de temps.

Primer castell de 7 per Sant Jordi

A diferència de l’any passat, quan va ser el març, aquest 2019 el primer castell bàsic de 7 dels Nois de la Torre es va veure l’últim diumenge d’abril. Els de la camisa blau cel van descarregar el 3de7 en una actuació al costat dels Castellers de Cerdanyola, els Bous de la Bisbal i els Xiquets de Vila-seca. També es van anotar el 3de6 amb l’agulla i el 3de6.

 

Els dos bàsics de 7 junts per Sant Joan

A la diada de les festes de Baix a Mar, que es va celebrar el 24 de juny a la tarda, els Nois van aconseguir ajuntar el 3de7 i el 4de7 per primer cop durant el 2019. Com a tercer castell, van descarregar el 3de6 amb l’agulla.

 

Quadre de gamma alta de 7

La diada del Quadre, que també va comptar amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, va deixar als torrencs els primers castells de la gamma alta de 7 del curs. Aquell dia van completar el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 aixecat per sota.

 

La millor per Santa Rosalia

L’1 de setembre, la plaça de la Verdura va viure nova exhibició dels Nois. L’actuació de la festa major els va deixar el 3de7 amb l’agulla, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 aixecat per sota. Més enllà d’aquesta data,  la colla torrenca encara va tornar a descarregar el 3 amb l’agulla en la diada de final d’any.

 

Estadístiques de la temporada (A partir del 4de7)

3de7ps 2d+1i

4de7a 2d+1id

3de7a 2d

3de7 10d+2id

4de7 5d+3id

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Castells