GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sant Pere al Serrallo marca l’activitat castellera del 30 de juny

Calafell, Barcelona i l’Hospitalet de l’Infant també comptaran amb colles de la demarcació
Els Xiquets del Serrallo organitzen diumenge la diada de Sant Pere al seu barri | 3 Rondes

A banda de la festa major de Terrassa, el darrer diumenge del mes de juny també hi haurà castells al barri tarragoní del Serrallo, Barcelona, Calafell i l’Hospitalet de l’Infant. Aquestes quatre localitats comptaran amb la participació d’agrupacions de les comarques de Tarragona.

 

El Serrallo posa a prova tres colles

Diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de Sant Magí, hi ha prevista la diada de Sant Pere amb la participació dels Xiquets del Serrallo, els Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla. A diferència d’altres anys, l’actuació es farà diumenge al migdia perquè dissabte a la tarda se celebra la processó del patró del barri.

 

Després de provar el 5de8 per Sant Joan, els Xiquets de Tarragona hauran de mesurar molt bé quin ha de ser el repertori al barri mariner. L’assaig d’aquest divendres acabarà de determinar el programa dels matalassers. Tot fa preveure que portaran castells de vuit pisos en aquesta jornada.

 

Els Xiquets del Serrallo es presentaran una situació similar a Sant Pere. Els de la camisa blau marí també van desmuntar el 3de7 amb l’agulla dilluns passat a la plaça de la Font. L’objectiu de la colla marinera seria tornar-hi i afegir-hi el 3 i el 4de7.

 

Els Castellers d’Altafulla aprofitaran la cita tarragonina per preparar la diada de les Cultures del pròxim 13 de juliol. A falta del darrer assaig de divendres, els de Ca l’Ixart es podrien presentar amb alguna estructura de la gamma bàsica de set.

 

Els Nois de la Torre viatgen a Barcelona

 

L’activitat dels Nois de la Torre continua aquest diumenge al barri barceloní de Sant Andreu del Palomar. Els de la camisa blau cel actuaran, a dos quarts de dotze del matí, a la plaça Orfila, amb motiu de la diada d’estiu de la Colla Jove de Barcelona. Els torrencs es podrien plantejar castells de sis, encara que tampoc descarten algun castell bàsic de set.

 

Vila-seca serà a l’Hospitalet de l’Infant

El mateix diumenge, a les dotze del migdia, la festa major de l’Hospitalet de l’Infant rebrà la visita dels Xiquets de Vila-seca. La diada, que se celebrarà a la plaça de Catalunya, espera veure construccions de sis pisos de la colla vilasecana

 

Calafell platja, un clàssic de l’estiu

Els Nens del Vendrell i els Minyons de l’Arboç es trobaran diumenge, a les sis de la tarda, al passeig marítim de Calafell platja amb motiu de les festes de Sant Pere. Les dues agrupacions, que tornaran després d’una setmana de descans, esperen estar en disposició d’alçar castells de set i de sis respectivament.