ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Vila-seca i Vilallonga places del cap de setmana de la Vella

Seran les últimes sortides dels de la camisa rosada abans de la Firagost
Una actuació de la Colla Vella a Vilallonga del Camp | Tarragonadigital

La Colla Vella dels Xiquets de Valls es prepara per a un cap de setmana de doble compromís a les festes  majors de Vila-seca i Vilallonga del Camp. Pocs dies abans de la Firagost, els rosats esperen rodar moltes estructures que es poden convertir amb objectius mastodòntics el pròxim dimecres.

Vila-seca, objectiu tornar-la a fer de nou

Aquest dissabte, a les set de la tarda, la plaça de la Vila de Vila-seca acollirà l’actuació de la festa major d’estiu. A més de la Colla Vella, també hi seran els Xiquets de Tarragona i la colla local, els Xiquets de Vila-seca.

 

La Vella espera, com a mínim, portar un castell de nou bàsic. També entrarien al programa el 9de8, el 4de8 amb el pilar o el 5de8. A la ronda de pilars, es podrien plantejar un pilar de 6 o de 7.

 

Els Xiquets de Tarragona, que tornen a les places després d’uns dies de vacances, encaren les últimes setmanes abans de la diada de Sant Magí. Els de Sergi Feijoo esperen sortir de la plaça vilasecana amb tres construccions de vuit pisos. Caldrà estar atents sí la setmana que ve a Constantí o els Pallaresos són capaços de portar el primer castell de nou de l’any.

 

Els Xiquets de Vila-seca, que la setmana passada van descarregar el pilar de 5, esperen repetir-lo. D’altra banda, els castells de la gamma alta de sis segur que també entren al repertori.

Duel Vella i Jove a Vilallonga

Diumenge, a les set de la tarda, a la plaça de l’Església de Vilallonga del Camp es preveu una diada molt interessant entre la Colla Vella i la Jove de Tarragona. Qui sap si alguna colla s’atrevirà a anar més enllà del 3de9 amb folre.

 

En principi, la Vella hi podria portar un castell de gamma extra en forma de 9de8. Per la seva banda, la Jove de Tarragona, depenent com vagi l’actuació de Vilanova del dia anterior, es podria plantejar un castell de nou i l’estrena del 2de8 amb folre.