GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Xiquets de Reus estrenen el 3de9f per Sant Pere

Jove i Gràcia també han tingut bons registres
Els Xiquets de Reus han estrenat el 3de9f a la diada de Sant Pere | Àngel Ullate

 

Tarda extraordinària dels Xiquets de Reus a la plaça del Mercadal amb motiu de la diada de Sant Pere. Els de la camisa avellana han complert amb els pronòstics de l’assaig i s’han apuntat el primer 3de9 amb folre de la temporada. A la mateixa actuació, també han brillat la la Jove de Tarragona amb el segon 3de9 amb folre i els Castellers de la Vila de Gràcia amb l’estrena de dos castells de vuit.

 

 

Uns Xiquets valents

 

Els Xiquets de Reus han confirmat aquest dissabte al Mercadal el seu bon començament de temporada. La colla que dirigeixen Edu Valls i Maria Alegret ha estat ambiciosa amb motiu de la diada de festa major. De sortida, han atacat al 2de8 amb folre, castell que han completat sense problemes aparents.

 

Seguidament, ha arribat l’hora d’enfrontar-se amb el 3de9 amb folre. L’estructura ha pujat una mica tova, però la convicció de tot el tronc i l’agilitat de la canalla han permès que se’l poguessin anotar per primer cop aquest 2019.

 

Per tancar un Sant Pere de cinc estrelles, la colla de la capital del Baix Camp ha descarregat el 4de8 a la tercera ronda. Després d’aquest resultat extraordinari i tant matiner, els de la camisa avellana ja pensen en la diada del 29 de juny al migdia on caldrà veure sí poden repetir la mateixa actuació.

 

Una Jove llençada en Sant Joan

La Colla Jove Xiquets de Tarragona també ha complert al Sant Pere reusenc. A dos dies de Sant Joan, els de la camisa lila han tornat a evidenciar que, tot i alguns canvis en les alineacions, es troben en bona forma.

 

La colla que dirigeix Gorka Bertran ha completat de sortida el cinquè 5de8 de la temporada. A continuació, han descarregat el segon 3de9 amb folre del curs. Han tancat la jornada de la plaça del Mercadal amb el 4de8. Dilluns, a Sant Joan, la Jove es marca l’objectiu d’estrenar el 4de9 amb folre.

 

Doble estrena de Gràcia

Després d’un començament de temporada amb dubtes, els Castellers de la Vila de Gràcia han aconseguit fer dues passes importants a Reus. Els d’Oriol Constantí s’han apuntat la primera tripleta de vuit del curs amb les estrenes del 3de8 i la torre de 8 amb folre, dues construccions que els permeten pensar en què poden aspirar a més enllà aquesta temporada.