Els Xiquets de Reus recuperen els galons de nou a Cambrils

Els de la camisa avellana han carregat el 3de9f a la diada de la Mare de Déu del Camí
3de9f carregat dels Xiquets de Reus a la festa major de Cambrils | Xiquets de Reus

Diumenge era el dia que els Xiquets de Reus havien planificat el primer intent a plaça de castell de nou pisos de l’any, després que el cap de setmana passat el van haver d’aparcar per falta de camises a la festa major d’Igualada. La colla de la capital del Baix Camp ha actuat a la festa major de Cambrils al costat de la colla local i els Bous de la Bisbal i, han aconseguit fer l’aleta al 3de9 amb folre, encara que els ha quedat a mitges.

 

Els de la camisa avellana han carregat el tres de sortida, que van completar per darrera vegada la diada de final de temporada de l’any 2016. Seguidament, han fet un intent desmuntat de 4de8, construcció que després han pogut descarregar a la ronda de repetició.

 

A la tercera ronda, han completat el 4de7 amb l’agulla, estructura que podria pujar un pis més de cara a final de temporada. L'any passat, els reusencs ja van aconseguir carregar el 4de8 amb l'agulla a la diada de Santa Anna celebrada a la plaça de la Farinera.

 

Després d’aquesta diada a Cambrils, la colla que dirigeix Toni Rull afronta un setembre carregat de compromisos importants, entre els quals destaquen la diada de l’Avi Emili Miró de Terrassa del 16 de setembre i la diada de Misericòrdia del 22 de setembre. Són sortides en què la colla hauria de ser capaç de descarregar el 3de9 folrat i tornar a portar a plaça el 5de8.

 

A més, els Xiquets de Reus decidiran aquesta setmana mitjançant una assemblea per votació si opten a participar o no al Concurs de Castells de Tarragona. Enguany, la colla reusenca, sempre que en el cas accepti la invitació, actuaria a la sessió de dissabte 6 d’octubre.

Resultat de les altres colles participants

A la festa major de Cambrils, també hi han participat els Bous de la Bisbal, que han descarregat el 3de6, el 2de6 i el 3de6 aixecat per sota; i els Xiquets de Cambrils, que han completat el 2de6, el segon 3de7 de l’any i el 5de6.